4/01/2012

meille vai teille?

aamulla kirpparikierrokselle, en löytäny mitää kivaa itelleni :( ehk kyl ihan hyvä ku ei sitä rahaakaan oo niin kamalasti. ensviikolla sitte ;) pistetään ranttaliks kelan kustannuksella. haettiin samalla kanisterilla kymcoon bensaa ja siinähä oliki sit ilo irti ku ne bensat piti saada tankkiin. joo o ... ehkä niistä osa meni sinne ja loput lens mun päälle <33 tykkäsin kovasti. mut ainaki mun vaavi toimii :) päivällä en tehnykkää sitte mitää rakentavaa, illalla katottiin sarankans kolmetoista ja kauhisteltiin maailmaa. on se vaan niin upea elokuva. saatiin kans mun leffakokoelma järkättyä uudestaan !! :D oon onnellinen.

huomenna pelkkää seksuaalikasvatusta ja koulu alkaa vasta 11.45. meen kyl aikasemmin koska ilmanen ruoka. ja koulu loppuu vasta 15.15 koska nii. mul oli suunnitelmissa verokortin hakeminen huomenna aamusta mutta enpä oikeestaan jaksa. meen sit jokupäivä koulunjälkeen tai sillon yhtenä rästipäivänä ennen työharjotteluu joka alkaa pian! huii!

nyt tv vie voiton ja sieltä tulee huijarirakentajat joka on oikeesti astetta koukuttavampi. aamul vois kattoo jonku leffan tai sit nukkuu. riippuu et heräänkö siihen ku noi muut puhuu aamul tos seinän takana vai saanko nukkua rauhassa suhteellisen pitkään. juu kän never nou.

laittakaa nolot kommenttia ettei mun tartte olla ihan forever alone :(

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä astetta olevampi päivä tänään :D Mun unohtelut teki mielenkiintoisen käänteen iltaan :P

    VastaaPoista
  2. Nyt saat kaks kommenttia, happy now? :D

    VastaaPoista