4/16/2012

collect moments, not things

ooi niin ihana työpäivä! <3 tekee pahaa ku pitää venata vielä pitkä yö että pääsee sinne takasin :( viiden viikon päiväkotijakson ensimmäinen päivä ohi. monta ihanaa päivää vielä jäljellä :) tänään oli ihan perus leikkimistä ja askartelua ja sit pääsin eskareiden mukaan uimakouluun :D ihan sikakivaa! torstaihin asti joka päivä sama homma :) mahtiaa! oikeesti ne lapset on niin söpöjä ku ne pärskii siellä altaassa. ja näin tangokuningas amadeuksen :O julkkiksia järvenpään uimahallissa. taitaa olla maailmanloppu lähellä.

jäi tältä päivältä urheilut vähän vähemmälle ku ei oikeestaan huvittanu raahautua toista kertaa päivän aikana uikille. not good. liikaa urheilua. päädyin sit kuitenki saralle kattomaan täykkäreitä ja pelleilemään ilmapallon kans. haluttiin tehä pila paulille ja veralle mut se ei iha onnistunu suunnitelmien mukasesti :( enskerralla uudestaan.


tein perus ranskalaisen manikyyrin, ajelin yms. ei mitenkää ihmeellinen päivä. huomen voisin käydä saiturinpörssistä hakemassa hiusvärin. tai itseasias värinpoiston. että saisin tapettua nää ihan kunnolla :) jos sais jonkun värisen värin edes. nyt tää on tällänen ylisöpö värinpoistotulos. nyt katon viel titanicin ja sit nukkumaan koska herätys ennen seiskaa ... jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti