4/19/2012

for once in my life

päiväkodis tänää lepposaa. viimene uintikerta ja ne eskarit veti perustappelut siitä kuka saa istuu mun vieressä bussissa. jännää. siel oli kans aamulla sellanen lauluhetki. meni suhteellisen hyvin. mitä ny meijän eskarit vähä siel huuteli ku ei osannu istuu paikallaan. pikkusil se kyl suju ihan mainiosti mut ne isot, ei, ei vaan voi. huomen voisin oikeestaan saduttaa niitä ku siinä päivällä on aikaa ku ei tartte lagaa uimahallilla.

kun katsot peiliin, katso tarkkaan,
sinä katsot leijonaa
kun katsot silmiin, nyrkki rintaan,
sinä katsot voittajaa

tänää vaa selaillu netist kaikkii ilmaveivihuppareita ja oon todella lähellä sellasen tilaamista. itseasias oon suhteellisen varma siitä et haluun sellase. koska nii. ilmaveivi on ilmaveivi. sit toukokuussa tulee demikalenteri ja se on hiaano :) tos tänpäiväses demis oli vähä kuvii siit ja tekis mieli mennä nyt jo päivystää prismalle. jag vill :( se ois jo neljäs demikalenteri mikä mul on. niit on oikeesti kiva katella ku kaikki on niin erilaisia :D

enivei koht äiti tulee kotii ja saan lävistyskorut tilaukseen :) toivottavasti ne tulee ensviikol ni saan kaikkii kivoi napakoruja ja motivaatiota treenaamiseen ja jee :D ja saan luunmurskaajat ensviikolla !1!11!1! olkaa kateellisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti