4/10/2012

joku halvatun blogihaaste :(

kiitos riina tästä tälläisestä :(

kaikki jotka mä kostoks tästä haastan joutuu kirjottamaa 10 asiaa josta pitää, kiittää sitä hyypiötä joka tälläsen haasteen on kaikkien kidutukseksi keksiny ja haastaa viis muutaki ihmistä väsäämään tämä tälläinen. riinarakas mut tähän haastoi ja ihan suomalaisella sisulla tämän nyt just tänään väännän kasaan.

meikä ihan kettuillakseni haastaa nämä neidit, koska sieltä voi tulla tupsahtaa kaikkea mielenkiintoista luettavaa :D
http://justadreamerinsomewhere.blogspot.com/
http://lindacecilia-nothingelsebutme.blogspot.com/
http://hupsutin.blogspot.com/
http://oneword-manymeanings.blogspot.com/
http://ilovethaticanlaugh.blogspot.com/

joo, en haasta nyt enempää koska olen todella kiltillä päällä ja haluun saada nää done tänään :)

1. perhe
perhe on mulle ihan ykkönenpykkönen! ei oo mitään tärkeempää. mielummin oikeesti lahnaan kotona äitin kanssa ku hillun jossai järvenpään jännässä keskustassa kavereiden kanssa. kyllä, olen just näin tylsä. koti on se mun paikka.

2. kirjottaminen
pakottamalla pakotan tähän näitä juttuja ennenku uskallan laittaa jotain lätkään liittyvää koska sit kukaan ei jaksa enää lukea. mut, tykkään ihan kauhiasti kirjottamisesta, mut en oikeestaan haluu et mun tekstejä luetaan. kirjotan kaikenlaista tekstiä, novelleja ehkä eniten. ja sit sellasii murharomaanityylisiä juttuja. kirjailijan ammatti ois ihan jees, en kyl jaksais sellasta. itseasias en kestäis sitä et mun tekstejä luettais kokoajan. tulisin hulluks.

3. taavi
mun vauva, canon eos 1000d, kavereille taavi. se on mun rakkaimpani, nykyään messissä melkeen jokapaikassa. se meni rikki viimekesänä ja sitte talvella pääs korjaukseen. siellä kuukauden oltuaan se toimii ku unelma :)

4. jääkiekko
sm: jokerit, nhl: detroit, khl: moskova, siinä lyhyesti. rakastan tätä lajia, rakastan noita jengejä, etenkin tota ensimmäistä. on niinku niin tärkeetä ja huomenna mennään taas kun sarja katkolla ... hui.

5. koulu
oon aina tykänny koulusta. en tosiaankaan opiskelusta, vaan siitä fiiliksestä mikä koulussa on. mun teki mieli oikeesti mennä lukioon vaan sentakia et saan kantaa koulukirjoja ympäriinsä ja istuskella luentosaleissa. no, tein sit fiksusti ja menin amikseen. lähihoitajalinjalla, ekaa vuotta etiäppäin. meijän luokka on ihan mahtava ja tykkään siitä kovasti :) vähän surullista että enää vuos tällä porukalla :(

6. ruoka
gotta love it.

7. tv
katon leffoja oikeesti varmaan viis viikossa, ellei sit enemmänkin. tv mulla on auki vähintäänki sen 10 tuntia vuorokaudessa, koska en osaa olla kotona jos ei oo jotain taustameteliä. vaik meil ois kaikki kotona ni mul on silti tv auki. täykkärit katon aina. vankikarkurit on sellanen sarja et se on nyt noussu mun suosikiks kans. harper's islandia katoin ku se tuli, pakoa katoin kun se tuli ja renttuakatemiaa kattelen aina kun se tulee! ihan mahtia! leffoja en viitti luetella ku niissä meneeki loppuilta.

8. pianonsoitto
rakastan! mul on tollanen joku sähköpiano. ihan siis oikeen pianon kokonen ja näkönen mut siinä on volumenappulat ja nuo tuollaiset. ja soittaa itekseen jos tarpeeks nappeja painelee. en osaa soittaa biisejä joita en kuule radiosta, enkä osaa kattoa nuotteja koska turhaudun. nuotit menee vaan jos muistan biisin tyylii ulkoo ja tiiän et miten se pitää soittaa. en osaa selittää koska se on vaikeeta, soitan kuitenki kaikkii sellasii suomipoppibiisejä, anssi kelaa ja juha tapiota aika paljon.

9. hiustyylin muuttaminen
laskin kerran, et muutin hiustyyliä pelkästään yläasteen aikana yli 20 kertaa. on ollu lisäkettä, sivusiiliä ja vaikka minkälaista väriä ja pituutta. mä kyllästyn hiuksiin hirveen nopeesti ja siks onki vaarallista antaa mulle sakset. nyt on menossa operaatio blondaus, jos sitä kesän viettäs blondina ja sit rupeis taas harkitsemaan jotain muutosta johonkin suuntaan :)

10. kynsilakat
on mun juttu, tosiaankin on. niitä löytyy mut ei tarpeeks. voisin oikeesti perustaa jonku yrityksen mis laittaisin toisten kynsiä. tykkään siitä niin hirmuisesti et jos joku vaan on vapaaehtonen ni meikä kyllä lakkaa. taito puuttuu mut eipä tuo haittaa :D

I DID IT !!!! hahahahahahah! kärsikää rakkaat.

10 kommenttia:

 1. ha ha ha i did it mut en julkassu viel muhahahah >:D

  VastaaPoista
 2. oot niin hyvä kirjottaa kaikkii tarinoit ym nii miksei kukaa saa lukee niit o: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. noku emmie tykkää et joku lukee niitä :( mul tulee ressi siitä et ne tekstit on kamalia ja ää :( ehkä joskus ;)

   Poista
 3. Hei tää ei oo kivaa, kaikki mun blogin lukijat on jo haastettu tai sit niil ei oo blogia, oon ihan for ever alone... :'(

  VastaaPoista