4/15/2012

highway to hell

kolmelta nukkumaan, yheksältä herätys. hilpeetä huomenta siis kaikille. pelailtiin päiväl iskän ja sarin kans korttii ku ei keksitty muutakaan tekemistä. siitä sit yhen maissa ajelemaan kohti mänttilää ja haettiin iskälle kesärenkaat. sit pääsin himaan ja siivoomaan. siit saralle viemään sille sen synttärilahja ja ennenkaikkea syömään voileipäkakkua :) ja ajokausi alko tänään! :) JEE pääsen vaarantamaan liikennettä taas.


siin on mun lahja saralle :) tilattu samasta mestasta mistä mun kaunis ihana upea täydellinen sormuskin. ensviikol vissii kans tilataan crazyfactorystä lävistyskoruja. jotai uusia napakoruja olis kiva saada ja ehk jotai palloi kulmaan.

enivei saralla syötiin, kuunneltiin musiikkia, siivoiltiin sen laatikoita ja sara 17vee leikki ilmapallolla ja anna 17vee nauro vieressä niin paljon että ihan itketti. sit täytin vähän salaa sitä lukuvuosijuttuu sielt demikalenterin takaa ... mut ei kukaan huomaa. huomen ois luvassa työharjottelun ensimmäinen päivä. unohan kuitenki jotain. jos nyt ne arviointilaput muistais ni ehkä mä pärjään. ehkä. ehkä kans saran kans salille huomenna? jos vaik ois urheilufiilis.

enivei, nyt nukkumaan koska tosiaan kasilta töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti