4/05/2012

i want it all

huoh ku oli tylsä koulupäivä. vika tunti meniki puhtaasti siinä et juteltiin lindan kans puhelinmyynnistä ja sara piirs hymiön mun käteen ja hipsutti mun jalkaa :D ammatillinen vuorovaikutus, sepä se. no mut ei siel käsitelty ku vaa sitä top-juttuu ja oon niin proo et saan enivei kiitettävän siitä ;) sit lupauduin ensviikolla lakkaamaan lindan sikkepitkät kynnet tällee samalla tavalla miten mulla on nyt.

tänään meen monen mutkan kautta vaarille kattomaan jääkiekkoa ja mitä ilmeisimmin puhumaan puhelimessa enon kanssa. sit huominen etääpäivää <333 nukun paljon ja katon leffoja. en varmasti poistu talosta. en suostu. lauantaina puikulan kans, lakkaan senki kynnet jaaa sit katotaan vähän hokihokii. ja mitä luultavammin itseasias katotaan kans täykkäreit.

syön nyt, sit meen käyttää leevin lenkillä ja sit lakkaan omat kynnet :) löysin tos tunnilla kännykällä surffatessa sellaset ihan jeesjees kynnet ni ne voisin tehdä. kuvia tullee sittenjoskus. illemmalla. ehkä.

// kävinki tässä heittämässä lenkin ja sain siellä kuvattua niin kivoja kevätkuvia että oli pakko laittaa tänne :D huomioikaa kusinen kännykkälaatu.  

sepä se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti