4/14/2012

feeling like weekend

nyt onki paljon selitettävää eikä ollenkaan kuvia :((

torstaina oli niiiin mahti koulupäivä ku meil oli ohjaustaitoja ja vedettiin ryhmissä leikkejä :D oikeesti mua ärsytti niin pirusti ku en sit ottanu kameraa mukaan kouluun .... viimene päivä ku näkee noit ihmisii viiteen viikkoon ja eipä sit ollu kameraa :( eikä ärsytä ei ... mut oli niin hieno koulupäivä ja täst hyvillä mielin työharjotteluun :) illalla oltiin saran ja terhin kans mannerheimin lastensuojeluliiton perehdytystilaisuudessa pasilassa. koulusta äkkii siis keskustaan syömään subiin kalkkunasubit ja siellä sit terhin poikaystävä tuli meijänkans lagistamaa. siitä kytiksen ja saiturinpörssin kautta asemalle venaamaan junaa. ja ostin saitsast sm-liigamunan ja salee sielt tuli joku saipa. oikeesti. saipa. siel pasilas sit lievää eksyilyä ja juoksentelua ku ei meinannu oikee paikka löytyä :( tai löytyhän se rakennus mut ei oikee rappu. mikä niissä c-rapuissa aina on ku ne on piilossa? oli ehkä tylsin koulutusjuttu ikinä, mä vaa piirtelin ne paperit täyteen kukkasia ja venasin kokoajan et millon se loppuu. sit ku siel ruvettii puhuu vakuutuksista ja veroista ni kävi kyl lähellä se et olisin vaa lähteny kävelee kesken kaiken. kotimatka naurettiin sit ihan psykopaattisesti kokoajan ja meitä kyylättiin ilkeesti :( on se rankkaa ku ei saa hauskaa pitää.

eilen tulin iskälle tänne pukkilaan viettämään lepposaa viikonloppua. lähinnä oon siis vaan syöny ja kattonu telkkaa. tänää iskä tilas mulle anttilast punaset tennarit niiden liilojen kavereiks :) jee! ainii ja äitin ja saran lahjat tuli eilen postissa! oon nyt onnellinen ku kaikki on hoidettu. siivosin kans huoneen ihan kunnolla ja järjestelin kaikkii tavaroita ja paperilappuja ja sellasia. koristelin kalenterin kannet. tein oikeestaan aika paljon. aamu meni kyl siinä et en päässy sängystä ylös ku oli niin tajuttoman huono olo. sit päiväunet koiran kans ja siivoomaan :)

tänää oon hakannu koneel kaikkii jännii pelei ja koht vois ruveta kattoo jotai leffaa. ja sit päivystän kokoajan iltalehen sivuu et millon tulee tieto siit et pelaako selänne mm-kisois. saku koivu ei pelaa :( surullista on.

maanantain kasilt töihin. fuqyea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti