4/25/2012

kepsuttia

se on se fiilis ku kello 5.51 yrittää onnellisena starttailla skootteria jonka kaasukahva on jäätyny paikalleen ja penkissä on kirjaimellisesti jääpuikkoja. siitä sitte sopivast alle kymmenen minuuttia aikaa kävellä töihin :)))) ei lähteny hyvin käyntiin ei. evääks saaroisten pizzaa, siit puoltoist tuntii kestävään tiimipalaveriin ja senjälkeen nukkariin ja kotiin. miks mul ei vaan oo aikaa saduttaa tai leikkiä? en tajua. huomennaki joku eskareiden jumppatuokio. jee.

tänää mä aattelin vaa syödä, syödä ja syödä. huomenna nimittäin salille. ja huomen julkistetaan joku jokereiden ensikauden supervahvistus. peukut pystyyn että olis selänne. villi arvaus, se on noksu jonka haastattelu julkistettiin tänään.

eilen illalla vedin kaks eri blondausta päähän ja pikkuhiljaa rupee näyttää jo vaaleelta. olin onnellinen ku siel päiväkodis yks työntekijä huomas sen eron! jes! ja sit olin todella onnellinen ku yks lapsi sano kepsutti ja nauroin varmaan puoltuntii. sikahyvä :DD:D:D:D oon kuullu sen ennenki mut ei oo ennen ollu näi hauska juttu.

ja kesätulloo! :))

mun vohveli <3
ei oo oikeesti tonväriset :( mutta melkeen

ja JEE dynamo moskova voitti khl-mestaruuden!1!!!!! PARTY HARD koska leo komarov :)) <3 jokeritki diilas itellee ronssia ni hyvin menee :) tuo detroit nyt lähti lomalle vähän aikaseen mut enskaudella sitte :) 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. mua ärrrsyttää nämä koska niinko tyvestä platinablondi ja siitä mitä pidemmälle menee ni sitä tummemmaks oranssiks muuttuu .... ihan sama mikä väri, kunhan olis edes tasanen!

      Poista