4/21/2012

biceps triceps

ai että oli ihanaa treenata pitkästä aikaa salilla :) päätin heti aamulla et tänään lähen sinne, sit äiti pakottiki mut kauppaan enkä jaksanu senjälkeen enää lähtee. ajoin siis skootterilla kulman takana olevaan siwaan ja siinä mun kuntoilut. kyl. sit lagasin vähänaikaa himassa ja päätin et kyl mä lähen treenaamaan. kaks tuntia salilla, aika meni hirveen nopeesti. tuntu kyl kehossa et ei oo tarttenu mitään tehä vähään aikaan ku jokapaikkaan tuntu ku tyylii käveli laitteen luokse.

5 minuuttii rasvanpolttoo cross trainerilla, vatsoja, selkiä, jalkoja ja uutena tulokkaana ihan kunnolla hauiksia. hauiskääntö oli niin kiva ni jumitin siinä suhteellisen kauan :D ja sit jalkaprässi aah <3 rakkauspakkaus. tuttujakin näky, miks siel on aina koko meijän yläaste ku yrittää treenata? ja nyt on pitkästä aikaa hyvä fiilis ja ku opintotuki tulee ni vois ruveta raahaamaan persettä salille vähän useemmin.

nyt sattuu enivei kylkeen ku nostan kädet ylös ja oikee rannekki haastaa riitaa. siihen vois heittää jonku sideharson tai jonku et se pysyis tuettuna enkä pääsis tekemää sillä mitää mikä sitä rasittaa. joo, good idea.


mul on nyt niin sporttifiilis et voisin melkeen lähtee tänään vielä lenkille. joko yksin juoksemaan tai sarankaa kävelemään. riippuu vähän kaikesta. nyt ruokaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti