4/06/2012

easter

pashaa, rahkapullia, kalkkunaa, kyllä näillä tän viikonlopun selviää. mul on ollu eilisestä asti mukava päänsärky joten pääsinki mukavasti lagaamaan koko päiväks. kouluhommiaki tietysti ahkerana ja tunnollisena oppilaana tein. proud of myself! nyt on kaikki tehty ja venailen vaan arvosanoja psykasta, seksuaalikasvatuksesta ja siit pomelin lastenhoitokurssista :)

kertokaa joku mulle mikä on kohtaantuminen ni voisin ehkä ymmärtääkki jotain tosta kirjasta ... sain sen ekan seksuaalikasvatuksen tehtävän tost kirjast tehtyy ja varsin erinomaisesti koska 3- ;) tässäki oli niin kovat selitykset et vähintäänki kolmonen tulossa. vähän reilun sivun tekstit sain molempiin tehtäviin. ja sit se ope tykkäs kovasti siitä meijän opetustuokiostaki. i like being a hikke :) kaikki koulujututki on nyt vihdoin hoidettu, matikkaa pitää viel kerrata koska torstaina loppukoe. ja sit sellanen äikän puheenvuoro pitää valmistella mut helpostihan se menee.

enää kolme koulupäivää ja sit alkaa muka jo työssäoppiminen ... hui? sit ku iskä tulee tässä jokupäivä takas mökiltä ni se saa laittaa mulle luunmurskaajat ja sinkkuelämää 2 tilaukseen. miks mul ei oo niitä leffoja jotka haluisin kattoo?

huomen vissii täykkärit ja kynsien lakkausta saran kans ja lätkää vaarin, ilen ja manun kans. eikä mul oo mitään hajuu et kuka hitto on manu. mut eiköhän siitä jännää silti tule. ja toivottavasti pääsen näkee saaganki sillon :) että on suloinen lapsi <3 ja sit innostuin taas roller derbystä! seiskal tajusin ekaa kertaa sen olemassaolon mut ku se on täysikäsille ni en jaksanu sitä hirveenkauaa hehkuttaa. mut siit oli juttu siin uudes superin lehdessä ja oon taas ihan fiiliksissä ja enää vuos ni pääsee itekki alottaa sen :) oon kyl nii pieni et mul lähtee siinä touhussa henki mut salille vaa ni enköhän mä pärjää :D toivottavasti ainaki. eli siis periaatteessa vedetään rulliksilla ympyrää ja taklataan muita. siinä idea tiivistettynä. näinollen siis ehkä hienoin laji ikinä.

4 kommenttia:

 1. unelmien naapuri ... paras leffa ylivoimasesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no älää :D:D niin paljon hyviä muistoja :DD

   Poista
 2. hei mun piti joskus kattoo toi WANTED, onks se siis hyvä?


  http://helloworld-elina.blogspot.com/

  VastaaPoista