10/07/2012

whispers in the darkonneks ei meinannu mennä safkat väärään kurkkuun tän suorastaan mielenvikasen otsikoinnin takia. ei yhtää harhaanjohtavammin osannu taas iltasanomat sanoa että ne pelaa eri ketjuissa tän iltasen matsin. meinas tulla jo pienenpieni kohtaus :D

ja meillä on kotona jo hyvää vauhtia menossa joulusuunnitelmat. vissiin taas vaihteeks koko suku tulee meille, joten siinä on mun mielenterveydelle taas vähän haastetta. mut jouluaatto on maanantaina ja maanantai = dialyysi, joten siinä on kans pieni ongelma joka pitää selvittää. ja sit ruvettiin kans suunnitelemaan äitinkanssa maaliskuun synttärijuhlia :D funfun!

alottelin tänää sellasta instagramin 30 päivän haastetta, että jokaselle päivälle on joku tietty aihe mistä pitää ottaa ja julkasta kuva, joten siinä mulle ajateltavaa seuraavaks kuukaudeks :) oon tänää jo kuvaillu varmaan puolet noista kuvista valmiiks .... oho.

sit olis viel jääkiekon jälkeen vuorossa hoitotyön kotitentin viimeistely ja se ärsyttävä anatomian tehtävä :( en tykkää!

4 kommenttia:

 1. Mäki meinasin repii hiukseni kun näin tän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jotenki nii epämääränen otsikko että ihan ärsyttää :D

   Poista
 2. Meinas tulla tän takia kyllä pahanlaatuinen itkukohtaus.. Kiitti IL ihan vitusti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä meinasin tukehtua leipään ku lueskelin tätä :D sitä järkytyksen määrää ...

   Poista