10/17/2012

hall of fame

koko päivän on pukannu hirmusta kiirettä. aamulla kesti luvattoman kauan nousta ylös sängystä, joten meni vähän stressatessa aamu. silti oli aikaa olla koneella. siihen on aina aikaa. koulussa opeteltiin juttuja diabeteksesta ja sit meil oli enkkuu. maikka joutu lähtee kesken enkuntunnin johonki kokoukseen ja jätti meijät sinne kuuntelemaan musaa. sitä ennen oltiin kyllä keretty kattomaan amanda toddin kiusausvideo ja heti perään gangnam style. sit ku se lähti ja luokka pääs vaikuttaa siihen mitä kuunneltiin ni siellähän soi sitte dirlandaata ja en oo homoa ja linkin parkkia ja vaikka mitä.

sit meijät tultii hakemaa viereisee luokkaa, jossa jouduttiin istumaa rinnakkaisluokkalaisten kans opettelemassa jotain jostain. en oikeesti muista mitään, koska hakkasin vaan instagramia. meijän luokallaki on jo yli 20, ja sit toisella luokalla on saletisti samanverran. ja sit ku me oltii yhessä samassa luokassa ni se oli ihan hirveetä. maikkaki kyllästy ja heitti meijät ulos. pääsin sentään aikasin himaan ja kerkesin syödä.

käytin koiran, söin lisää, olin hetken koneella ja lähin kävelemään assalle. menin keravalle vahtimaan serkkua. tunti katottiin pikkukakkosta ja senjälkee pelattiin puoltuntia pleikkaa. lastenvahtiminen on niin vaikeeta. se oli oikeesti hauskaa. se muksu on nero. sit pois lähtiessä olin ihan eksyksissä perkele keskellä keravaa. pyörin kännykän google mapsin kans siel ympyröitä enkä vaa tajunnu et mihin piti mennä. jotenki sit loppujenlopuks löysin perille, vaikka pirun vaikeeta se oli. venasin puoltuntia junaa, pääsin lopulta himaan ja just kerkesin lysähtää sängylle, ku tajusin et mul on nälkä. hyvin sain ruuat just otettuu ku sara tuli meille ja rupesin tekemään sille kynsiä.

nyt. nukkumaan. vihdoin. huomenna koulu alkaa 10 mut pitää herätä aikasin, et kerkee käymään suihkussa ja muuta paskaa. geelaan omat kynnet huomenna, joko aamulla tai illalla. varmaan koulunjälkeen ku on sellasta lagitusaikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti