10/11/2012

järvenpäässä se on kaikki tai ei mitään

mistä tietää että koulussa on ollu liikaa teoriatunteja?
siitä että nauratti niin paljon ettei muista enää mitään.
siitä että saran kädet on taas kirjotettu täyteen.
siitä että kännykän akku on loppu.
siitä että päässä soi gangnam style.
siitä että nyt on vaan uskomattoman loistava fiilis.

sain eilen tehtyä sen kotitentin ja palautinki vielä. meni tiukille, mutta eiköhän siitä läpi päästä. senjälkee yritin, ihan tosissani yritin, lukea anatomiaa, mutta siitähän ei sitte tullu yhtään mitään. jumitin koneelle, jossa matleena sitte viihdyttiki mua mukavasti. en oo pitkään aikaan nauranukkaa nii paljon :D

aamulla sitte tentti. ihan hyvin se tais mennä, jos pääsen läpi ni ei siinä sitte mitää. tai pitää kattoo et jos kävis uusimassa tai jotain. entiiä, eka pitää venaa että mitä siitä tulee :D oon todella onnellinen jos siitä läpi pääsen mun lukemisilla. aamulla ku kerrattiin koulus joku parikyt minuuttia siihe ni tuijottelin vaa puhelinta. loppupäivä meniki kaiken turhan tekemisessä ja vähän pienemmässä osin siihen oppimiseen keskittymisessä. ja ruokaki oli pahaa. ihan turha päivä.

nyt pitäs käydä hakemassa ruokaa ja senjälkeen siivoilla huonetta. jos olis senjälkeen viel jotain inspiraatiota ni vois jopa suunnitella tekevänsä jotain. pitää kahtella. voi olla etten jaksa enkä halua tehä yhtään mitään, koska iski aivan suunnaton väsymys ku tulin kotiin. onneks huomenna on tosilyhyt koulupäivä. pääsen takas nukkumaan heti aamusta.

huomenna hoki. lauantaina hoki. sunnuntaina nukutaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti