10/19/2012

syysloma = hallilagaus

you got me dreaming of a life
that anybody else would die for

eilen oli aika tosihauskaa herätä ku unessa olin jus saanu 9,6 miljoonaa euroa. meinas ihan itkettämään ruveta ku todellisuus iski. raha mieles kokoajan. siin unes olin kans hallilla. kaikenkaikkiaan onnistunut uni. way to go brain.

torstaina siis koulus oli anatomiaa, käsiteltiin sydäntä ja siellä vihdoin iski se fiilis, että mitä hyötyä tästä on? meinas perkele palaa kiinni. onneks oli taas heti perään ihanan rento enkuntunti, jolla sai taas kuunnella musiikkia ja leikellä lehdistä sanoja. menin sitte illaks viel matelle ja evelle nauramaan. oli mahtia ja naurettua tuli. sain ihastuttavan hieronnan ja nyt on kyllä hartiat niin jumissa että itkettää.

tänään alkoipi loma! koulussa oli ihan normaali päivä, mitään en muista. illalla tulee matsi, jossa kylläkin on aivan_kamala_kokoonpano. onneks kokoajan loukkaantuu lisää porukkaa ni ei voida ikinä pelata sillä parhaalla rosterilla. eilen illalla tuohon komeaan loukkaantuneiden joukkoon liittyi salmisen saku. jepjep.

meikän syysloma meneeki sitte hallilla. okei yheksästä päivästä kahtena pääsen hallille, mutta on se ny perkele enemmän ku vaan sen yhen kerran. sara saa joltain sen kaverilta (?) kaks ilmaislippua tohon tiistain matsiin. jyväskylän janarien fanipäädyn yläkatsomo, awesomee <33 mutta jos positiivisesti ajatellaan, ni pääsen testaamaan pitkällä putkella kuvaamista. paitsiettä pitää olla se lyhytkin mukana jos mennään kuvamaan yhteiskuvia. macrolla ei paljoo niitä kuvata. tosikivaa olla siel hallil kakskertaa kattomas tappioo. tolla kokoonpanolla en usko et hirveesti jyppiä voitellaan.

2 kommenttia:

 1. Jyp yllätti eilen kotona häviimäl HPK:lle , you never know what's gonna happen! xDD

  Minkälaine objektiivi sul on? -300mm? -200mm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle riittää jo se että jokereilla on kokoonpanossa veistola ja joku ihmeen jani-petteri. onko oikeesti olemassa mitään mahollisuuksia voittoon? not. :DD ja 300mm löytyy :)

   Poista