10/11/2012

"teil on yllätys pihalla.. ;)"

sain kivan viestin terhiltä ja siitä se sitte lähtiki :D lähettiin sarankans messiin ajelemaan johonki aivan perseeseen. hauskaa oli, hakattiin mikonkans bad piggiesiä ja terhi ja sara ei vissii oikee tykänny :( ne ei osaa arvostaa sitä hienoa peliä :D ihan mahti on! onneks ei nähty paljoo tuttuja ja kuunneltiin musiikkia hyvin hiljasella. tosihauska päivä kyllä oli. tai ilta. mikälie. nyt olis vissiin uniaika lähellä.


välikommenttina tähän se, et oon ilonen siitä etten lukenu anatomiaa vaan katoin mielummin lätkää. koska pojat piti lupauksensa ja saatiin kolmen pisteen voitto ja oli aivan mahtia ja jee. ja anatomiasta saletisti läpi. koska koe aiheesta hermosto jota en vaan ymmärrä ni oon kyllä nii perkeleen onnellinen jos siitä itteni läpi oon jotenki selittäny.

bad piggies !!!!
huomenna raahaudun kouluun 3 ruotsintunnin takia? kyllä. onneks pääsen jo 11 ni ei siinä mitää. käyn kattoo et onko ruokalassa jotai syömisen arvosta ja sitte tuunki himaa nukkumaa päiväunet leevinkans <3 sounds todella megamuksalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti