10/27/2012

1 X 2

ei tullu selännettä, mutta hauskaa oli! matsi päätty mukavasti voittoon, vaikka peli oliki vähä säätöä. tykkäsin ihan hirveesti :) tifo oli mahtava, pelaajatki näytti sitte alkujärkytyksen jälkeen ihan mukavilta noissa paidoissa ja alun legendat oli kyl upee nähä. tykkäsin kyllä paljon. uudestaan?

peliä seuraillessa iski sitte kunnon masennus, koska kaikki lempipelaajat päätti olla loukkaantuneita molemmissa tän viikon peleissä. sit bongasinki ne katsomosta ja tuijottelinki melkeen koko vikan erän sitte vaa siihen suuntaan, koska oli kyllä järkyttävän tylsää pelaamista ne viimeset 20 minuuttia.

sitten. matsin jälkeen. mentiin sinne alas, koska kelattiin et halutaan nimmareita ja valokuvia. joo. siellä me seistiin. varmaan saatana tunti siellä pakkasessa venaamassa. kyllähän siitä koko ilveksen kokoonpano surffas ohi, mut ei, ei jokereita. tai tuohimaa ja lindbohm siitä juoksi lenkille, mut eipä niitä sitte oikeestaan enempää näkyny.

ps. kakskertaa tuli vaa kiekko kohti. toine tuli viereiselle penkille ja olis osunu saraan jos ei oltais vaihettu paikkoja reunemmaks ja toinen kolahti vaihtoaition pleksiin siinä puolenmetrin päässä sellasella vauhilla että perkele tuli kyyneleet silmistä :D säikähin sitä niin jumalattomasti.

olin sitte vihdoin puol kakstoista himassa. aivan jäässä. nukkuminen oli kamalaa ku oon taistellu tässä flunssaa vastaan muutaman päivän ja eilen se sitte voitti. olin jo pasilan asemal niin kuollu ja se kotiin käveleminen ei oikeen siihe auttanu. sain kuitenki loppujenlopuks ihan kiitettävät unet, vaik ei se kyllä helppoo ollu. aamu oli ihan kamala, mut mitä pidemmälle päivää on menny ni sitä helpompaa on ollu. eiköhän se kohta siitä taas tietenki alamäkeen lähde.

kohta alkaa päivän perheleffana lucky luke. katon sen ja kiskon alas kaakaota ihan urakalla. aattelin et olisin voinu olla linnottautuneena sisälle koko viikonlopun, mut mun pitääki mennä siirtämään kymco pyöräkatokseen ja hakemaan lisää kaakaojauhetta vaunusta. sinne meni se mun linnottautuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti