10/20/2012

the world's gonna know your name

syysloma <3 menin eilen jo kymmeneltä nukkumaan, koska mun päätä särki niin tajuttomasti. ja heräsin vasta kymmeneltä, eli sain nukkua 12 tuntia. parasta. eipä oo tässä muutamaan kuukauteen tullu nukuttua sellasia unia.

it's like we're chasing all those stars
who's driving shiny black cars

tää päivä meni puhtaasti rentoutumisen merkeissä. kattelin telkkarista muutaman tosihyvän leffan, laitoin geelit uudelleen ja söin sikahyvää ruokaa :) siivottiin kyl äitinkans eteinen, mut eipä se nyt mitenkää fyysisesti hirveen haastavaa ollu. puhuin kans syvällisiä sarankans puhelimessa tossa reilu puoltuntia ja nyt valmistaudun taas nukkumiseen.

maanantaina kartanoon, tiistaina hallille, keskiviikkona veeralle, torstaina jotain, perjantaina hallille, viikonloppuna valmistaudun taas koulun alkamisene. tai mahdollisesti jotain muuta. en osaa kuvitella viel elämää niin pitkälle. perjantain oon käyny läpi päässäni vaikka kuinkamonta kertaa koska on mahollisuus sille että siitä tulee best day ever, lauantain suunnittelu ei sitte vaa millään onnaa.


revin tänään aamulla oikeesta kädestä kaikki geelit irti ja tein sitte siihen uudet. tästä jännittävästä kokemuksesta inspiroituneena päätin heittää päälle lakat. ja koska telkasta tuli hairspray ja siellä lauloi zac efron, niin pinkki tuntui ainoolta maholliselta vaihtoehdolta. kuvassa ei oikeen näy kaikki se glitter mitä mä sain sinen tungettua ja sitte noi rajatki näyttää ihan hassuilta. voisin geelata noi jos kehtaisin. en kehtaa. varmaan jouluks saan kerättyy rohkeutta ja uskallan tehä jotain radikaalia. ehkä. aattelin et nää pinkit sopii niin hyvin tonne kiekkokatsomoon että on ihan pakko. sit jos joku tulee vinkumaan ni voin rupee pätemään. okei kukaan ei tuu vinkumaan koska kukaan ei todellakaan mun kynsiä tuijottele. mutta päden silti. haahahhaha. siitäs saitte.

ps. hyvät 18v synttärit saku!
terveisin katkera alaikäinen meikä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti