10/24/2012

hehtaaripostaus

eli maanantaina iltapäivällä terhi ja miko tuli hakemaan mut audilla sinne kartanoon. koukattiin samalla matkalla matleena sinne messiin. siellä sitte juteltiin, naurettiin ja tuijoteltiin telkkaa. illalla lähettiin filmtowniin vielä hakemaan leffaa ja samalla napattiin sara messiin. ku päästiin takasin, ni sinne oli tullu lotta ja timi. sitte linnottauduttii alakertaa kattelemaa robaa ja siinä vaiheessa sinne ilmaantu vielä jani ja mikko. siitä sitte rupes sitä porukkaa häipymään ku me ruvettiin kattomaan sitä vuokraleffaa eli stormia, joka oli siis niin tajuttoman pitkä. aivankamalaa.

eilen mentii yläasteen peliporukalla keilailemaan :) siel oli aivan hirmusesti megahyviä eläkeläisiä, mutta muksaa oli! mate, veera, laura, miska ja jope oli siel seurana. sieltä sitte lidlin kautta kiireellä assalle. ostin lidlistä limun, enkä kerenny edes saatana avaamaan sitä ku areenal sanottii että heitä roskiin. vittusaatana. MÄKI NIITÄ. no mutta, oli mielenkiintonen kokemus se yläkatsomo. tuli taputettua henkisesti ja sain hauishieronnan. sellai päivä. olin nii valmistautunu tappioon et tuntu jotenki aivan hassulta ku se tappio ei sitte tullukkaa. no mut oli ihanaa olla hallilla <3 perjantaina siel on jokerilegendoja antamassa nimmareita ekalla erätauolla. janecky? kurri? selänne? mä odotan.heti aamusta lähettiin äitinkans käymään kaupoilla. mun piti mennä ostamaan kynsilakanpoistoaine. kynsilakkoja ostin kolme kipaletta, hiusvärikin tuli ja sophie kinsellan kirja. mut ei kynsilakanpoistoainetta. tänään oliki sitten taas aika uusia kynnet. ei olis oikeesti tarttenu vielä kahteen viikkoon, mut ilmeisesti geelit kestää kaiken muun paitsi keilapallon. kahesta kynnestä lohkes palaset ja stressaantuneena matsissa revin sitte ne kokonaan irti. joten kaks piti geelata uudestaan kokonaan ja muihin vaan lisäsin kerroksen. ja lakan väri vaihtu siniseks. ja glitteriä on enemmän ku viimeks.

oottelen nyt ihan kikseissä sitä että pääsen vaihtamaan nää kynnet tai lakkaamaan jonku toisen kynsiä, koska ostin hologrammilakkaa ja mä olen niin onnellinen! en oikeesti jaksa venailla :D olisin lakannu omat sillä, mutta olin ehdottoman varma siitä että nyt on pakko saada sinistä kynsille. lakkailen nyt varmaan loppuvuoden näitä liukuvärjäyksiä kaikilla mahdollisilla väreillä ennenku kyllästyn. pinkki ja sininen done. vielä voi ainaki punasen ja mustan tehä. olis tuolla toki vihreestäki oikeet sävyt. saiskoha punasesta ja keltasesta jotku hienot tehtyä? hmm. tarviin jonku toisen kynnet että voin testailla.

ps nolo lyhyt pikkurillin kynsi ku katkes sillo just ennen ku kerkesin saamaa tän geelisetin <69
nyt voisin käskee äitin värjäämään mun hiukset (eionnistu) ja sitte senjälkee pitäs ilmeisesti pakata, koska lähen tästä veeralle yöks. siellä menee taas valvomiseks, ja se ei kyllä nyt millään tavoin sovi mun suunnitelmiini. eilenki ihan tosissani yritin mennä aikasin nukkumaan mutta eipä se tietenkää onnistunu. ja tänään ei onnistu. ehkä huomenna ........... ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti