10/22/2012

mayday monday

taas on maanantai! ja mitä se tarkottaa? sitä että yks viikko on taas kunnialla eletty loppuun ja pääsen alottelemaan uutta, paljon kivempaa veckania. saa pitkästä aikaa nähä muitaki ihmisiä ku vaa omia luokkalaisia ja jääkiekkoa tulee neljänä päivänä :) happy fun time! rupeen tässä pikkuhiljaa itekki pääsemää lomafiiliksiin.

eilinen oli kunnon lagilagipäivä, en oikeesti tehny mitään. paitsi että yöllä otin ihan huolella lämpöö taas kaikesta ja ragesin kaikille ja perkele. siitä päästiin sitten kuitenki yli ja nyt kaikki on vallan mainiosti. paitsi että tiistain suunnitelmat on vielä vähän hakusessa. laura ja veera pyys eilen keilaamaan, ja senkanssa suunnitelmat on vähän avoimia tällähetkellä. tai aikapaljonki avoimia. eiköhän tästä nyt silti jotain tule. en oo ollu keilaamassa ikuisuuteen enkä nähny porukkaakaa, eli siitä tulis tosikivaa! :)

tänää mennään sitte vähän eri porukalla terhin ja mikon luo kartanoon kattelemaan leffoja ja touhuilemaan muuta mukavaisaa.

ja ylläripylläri tps hommas itelleen mikko koivun. työnsulku oli hauska ennenku tajusin että ehkä muillaki joukkueilla on rahaa ostaa pelaajia. ootan kauhulla tulevia matseja ku noita änäripoikia rupee valumaan suomeen. sitä ennen voinki ihan rauhassa virittäytyä tunnelmaan ja popittaa vuoden 2011 parasta biisiä. okei poika saunoo on paras mut tää on ihan hyvä kakkonen.

1 kommentti: