10/06/2012

i try twice as hard and i'm half as liked

eilen oli ihan mahtia, ku netistä löyty toimiva streami siihen eiliseen matsiin, jonka lopputuloski oli vielä ihan loistava. peli meni muuten todella hienosti, mut minuutin sisällä ei vaan voi mennä kahta maalia omiin. eli pojat vois opetella pelaamaan sen koko 60 minuuttia :) olis tosikiva.

tänää oon sitte ihan kunnolla päässy tähän viikonlopputunnelmaan, ja tää on aika fun. päivähän lähti käyntiin FUN.ia kuuntelulla ja taxi 3 kattomisella. iskä ja sari on avustamassa jossain muutossa, joten me täällä läskeillään oskunkanssa ihan olantakaa. kaikilla on nyt joku muuttobuumi menossa.


nyt jatkan tässä masterchef australian ja disney-leffojen parissa päivää eteenpäin :) jos sitä vaikka jossain vaiheessa illemmalla sais jotain aikaseks. toisaalta eipä täällä maalla oo mitään tekemistä lauantaisin, ku ei tässä lähistöllä oo yhtään mitään :D eiköhän me oskunkans tekemistä keksitä :)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitosta! <3 se on hyvä ku muut rupee tykkäämää näistä samaanaikaa ku ite kamppailen kyllästymisen ja hiuskriisin kanssa :D eiköhän tästä selvitä!

      Poista