10/16/2012

#hashtag

eilen tuli kynsipaketti. pari tuntia siinä sitte meni ku ilman dvd'n neuvoja lähin heti yrittämään niiden tekemistä :D äitille tuli kynnet joista se ei pidä, koska on kuulemma liian pitkät. siinähän sitte perkele viilailee, mul menee viel rauhottumisessa hetki, ennenku kosken koko geelitahnaan uudestaan. meinasin et geelaisin itelleni lakat. niinku ilman niitä kynsipalasia. ihan vaan eka oma kynsi geeliä ja senjälkee lakka ja sitte viel ehkä yks geelikerros.


tänään kävästiin sitte even ja maten kanssa jumbossa, as you can see. hirmusesti näky jokerifaneja ja vähän muutakin siihen organisaatioon liittyvää porukkaa :D hauskaa oli. ehdottomasti joskus uudestaan. ei tullu ostettua muuta ku ruokaa, but money well spent.

ja avaruushyppy! se oli hienointa mitä oon ikinä nähny :D aivan sikasiistiä. kattelin sitä aluks himassa, mut sit menin matelle ja evelle kattoo, ku veinki ne pelaajakortit sinne. sitte me sisustettiin kärppäfanin olohuoneen seinä niillä jokerikuvilla. tää käännytys etenee hyvin. huomioikaa toki se, että seinä ei ole vielä valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti