10/03/2012

in a world like this, it's good to be a little insane

kertokaa mulle että mikä siinä on, ku en vaa ymmärrä näitä hermostojuttuja? vielä ku siihe päälle tulee aistit ni oon ihan hermoromahduksen partaalla :( en tajua! ja maanantaiks pitäs olla tehtynä joku tiivistelmä kuuloaistista, jooo, hyvä tulee hei. viikonloppuna sitte päntätään ahkerasti anatomiaa ja leikitään että ymmärretään. kyllä niinku muuten sujuu kaikki todella hienosti anatomiassa, mut heti ku hermosto tulee puheeks ni ei, en vaa käsitä. ehkä yritän sit ajatella jotenki liian vaikeesti tai jotain. entiedä.

koulussa hakkasin tänään melkeinpä kokoajan instagramia ja perehdyin sen loistavuuteen. aika megamahti juttu on!


ja tättärää! näin kävi tälläkertaa ;) kovin näyttää hassulta kuvassa, ehkä hieman normaalimmat ihan livenä. mutta :) tällähetkellä oon vielä ihan tyytyväinen, eikä kaduta, koska tarkistin monta kertaa leikkausprosessin aikana ettei ne vaan mee nii lyhyeks etten sais niitä näyttämään samalta ku ennen. ja se on tärkeää, koska jos nämä menee kuskus ni voin sanoa että mun loppuelämäni on pahasti pilalla :D koska joulukuu <3

loppuillan voisin perehtyä tuohon anatomian mielenkiintoiseen maailmaan, ihan vaan sen takia, ettei vahingossakaa tulis luettua huomiseen lääkehoidon tenttiin. josta btw kuulin vasta tänään? hieno homma! ja viikonloppuna on hoitotyön kotitentin palautus. onneks ei tuu tylsiä hetkiä! ja viikko on jo puolessavälissä ja vielä olis edustuksella 3 peliä tälläviikolla? kelpaa!

ps keskiviikko = hyvät ja huonot uutiset !!!

4 kommenttia:

 1. ai pitikse tehtävä olla maanantaiks tehty... sound great ! ja tosi hyvin sopiii toi tukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä ainaki olin kuulevinani et se olis sanonu että maanantaiks :D en kyllä sit tiedä että millon sen todellisuudess pitää olla tehty. ja kiitos! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. mää uskalsin!! :D <3 ärsyttää kattoo tuota kuvaa ku ei ne livenä näytä kyllä tasan noin urpoilta :(

   Poista