3/20/2012

tintintii !

koulupäivä alko mukavasti psykologian viimesellä varsinaisella oppitunnilla. ensviikolla tunti peruttu ja seuraaval on tentti. jeaa. sit äikkää, meil oli sellane ihana peepoesitys <3 se kertoo kirahvista jolla on aika rankka lapsuus. siitä sitten pomelin tentti ja kovaa vauhtia jäketalolle lippuja hakemaan lauantain kotipeliin. hirvee ressi koulussaki siitä ku lippu.fi näytti kokoajan että kaikki on menny eikä missään ole tilaa ja maailmanloppu oli tulossa. eikä siel sit missään ollu vierekkäisii paikkoi, joten mul ja saral on peräkkäiset liput siin reunas. ja mä voin sieluni silmin jo nähdä siinä jotain hifkipissiksiä vieressä KOSKA eheheh arvatkaa keiden paikat on siinä vieraspukukopin vieressä ? <33 :D:D::D:DD: NÄEN GRANLUNDIN. molemmat ! istutaa viel iha salee ihan siin niiden vaihtoaition edessä. saan kuvata koko päivän mikkeä ja makkea <3 oikeesti naurattaa :D

äsken tulin kotiin ja sain huonene siivottua. pitäs jatkaa matkaa siwaan ja hakee sieltä taloussuklaata ja kaakaojauhetta että voin tehdä suklaafondantteja ja kattoo kunniattomat paskiaiset koska se on back at home :) tai nii, vois kans kattoo rööperin. sitä en ookkaa kattonu vähää aikaa.

enivei :) huomenna luvassa ihan peruskoulupäivä + löhöilyä himassa. torrstai etäpäivä ! sillon tulee kyl tosiaan jääkiekkoaki et meikän ajatukset onki siinä kiinni. sit perrjantai ja laaauantaii <33 aa en jaksa odottaa! :D ei se kärppämatsi ollu yhtään mitään tähän verrattuna. täys halli ja paikallisvastustaja.

nyt vetäydyn sinne siwaan. hyvästi >>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti