3/30/2012

money money

kilometripostaus luvassa. ilman kuvia ;));));;) kestäkää.

kesätyöpaikka varmistettu ;) venaan kyl viel sitä päätöstä että pääsenkö kaupungille töihin. jos en ni sit soittelen puheluita stadin keskustassa viitenä päivänä viikossa 7 tuntia päivässä.

ja hmm. olisin hirveesti halunnu kuvata tänää stadia ku siellä kävin pyörimässä mutta enpä tajunnu ottaa kameraa messiin. nyt pitää vaan toivoo että kärpät hoitaa tänpäiväsen että meille tulee välieriin mukavampi vastustaja :) ... mutta pahalta näyttää. todella pahalta.

siitä työhaastattelusta vielä. se oli 11.30 siel eteläesplanadilla ja meikä viksuna tyttönä lähti 9.43 junalla etten varmasti myöhästy. kännykän maps oli ihan liian sekava ja kävelin siinä marskilla vähän jokasuuntaan koska en tienny että mihin pitäs mennä. sit kännykästä loppu akku ja olin ihan omillani siinä suuressa kaupungissa <3 selvisin sit puol tuntii ajoissa oikeeseen paikkaan. kiertelin siinä sitä rakennusta ku siinä oli niin ihania sisustuskauppoja! oikeesti nam :D sit näin sellasen urhotv -kyltin mut missään ei kuitenkaa näykyny mitää toimistoo tai sellasta. hämärää. sit kävin kirjastossa pyörimässä ja vielä kenkämarskissa. mut sit ku siel oli nii karmeet ne hinnat ni jäi aika lyhyeks se visiitti.  eka kyl kattelin ihan fiiliksissä 39 euron hintasia kenkiä mut sit tajusin et se olikin kokomerkintä ja oikeessa hinnassa oli vielä muutama nolla perässä ja lähdin äkkiä pois. selvisin sit sinne promoterssille ja kui makee mesta oikeesti! perus keittiö, punaset seinät, sit sellane baaripöydän korkunen taso täynnä lehtiä, himoiso tv ja xbox. ja tässä vaan ne tilat jotka oli 5 metrin etäisyydellä ovesta. JA FATBOY! siellä oli fatboy! oi ku ois tehny mieli vaa sukeltaa sen päälle!

pääsin sieltä haastattelusta pois 11.42 ja tajusin että juna lähtee 6 minuutin päästä. tuli eräs fakta todettua tänään. eteläesplanadilta kävelee/juoksee rautatieasemalle 6 ja puoli minuuttia. juna meni, ilman meikää. siitä sitten miettimään että odotanko tunnin seuraavaa h-junaa ja meenkö r-junalla, ku samanverran menee aikaa ku kävelee sit kotii puoltuntii jos menee ärrällä. no, menin ärrällä. sitä junaa ku venailin ni jostai toisest junast valu sellanen armeijan kokonen lössi venäläisiä jääkiekkopoikia ulos. järkytyin. ne oli kyl ihan pikkupoikia, mut niit oli varmaan viiskymmentä. ja niiden vanhemmat siihen päälle. junassa pääsin sit istumaan ja siin käytävän toisel puolel istu jotain saksalaisia jotka puhu kokoajan. oikeesti kokoajan. ne ei vaan ollu hiljaa. tai se toinen yritti olla mut sit se toinen tökki sitä ja repi siltä kuulokkeita pois. ovelia poikia. sit mua vastapäätä istu sellanen gangstapappa. oli muuten pelottava. sil oli sellaset ozzy osbourne -aurinkolasit ja se tuijotti mun laukkuu ilkeesti. en tykänny :(

kotona tein nopsakkaa mac&cheesen ja omnom on vaan hyvvää! ja sit tänään tuli päätös opintotuesta ja sitä rahaa rupee virtaamaan ensviikolla ;) jeejee meikästä tulee porvarinuori! viel nyt ku saa enemmän rahaa säästöön ku ei tartte raahautua matseihin :D

olikohan muuta? hope not, koska tää on jo ihan tarpeeks pitkä :D

ei kyllä, aina on aikaa puhua tulevaisuudensuunnitelmista. =kahden tunnin päästä koittavasta huomisesta. olin suunnitellu et voisin raahautua kirpparille ja tehä amerikkalaisii pannukakkuja. jatkan mun jenkkiteemaa ja syön mac&cheeseä myös huomenna. ne pannarit kruunais kaiken, joten. ehkäpä, ehkäpä. kirppari olis niiin kiva :( rahatilanne vaan on niin ihku että joo. paitsi et ku ensviikol tulee rahaa ni ehkä mä pärjään. ehkäpä. ja sit vois ehkäpä tehä seksuaalikasvatuksen tehtävän ja psykan tehtävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti