3/16/2012

mynthon

koska kipeenä on saletisti paljon hauskempaa ku terveenä. keskiviikkon oli viel sellanen olo et kouluun pääsin mut torstain en päässy aamul ees sängystä ylös joten sinne sitte jäin. illal lähin iskälle pukkilaan ja sunnuntaina sit kotiin.

torstain katoin jurassic park trilogian kaks ensimmäistä osaa, kolmannen muistan melkee ulkoo ni en sit sitä jaksanu kattoo. tänään katoin muumiot. ette arvaakkaa kui viihdyttäviä ne on. sit oon kattellu kuvia 9gagissa ja riemurasiassa. väsyttää nii paljon et ne kaikki on hauskoja. ja mate soitti mulle tänää sen ihanan 'tiiäks mikä ääni kuuluu ku rekka peruuttaa' -puhelun. tykkäsin kovasti <3 koska fail :D:D:D: ei kuulunu ääntä. nolot soittelee koulusta eikä opiskele ...

jokeritki voitti eilen ja pääs suoraan play offeihin ;) kärpät tippuu sääleissä, ei ne tepsille pärjää. tiistain tulee ne pleijaripäivämäärät ni voi ruveta suunnittelee sitä et millon menee kattomaan. jos menee. jos uskaltaa. haluisin areenalle mut vois olla iha siistii käydä kans luolas kattomas. toisaalt se on nii käpymesta ni en mä sinne halua :DD puolet pienempi ku hartwall ;)

nyt lähen syömään mynthoneita. hyvästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti