3/27/2012

these are the words

heti aamua piristämään sain tekstarin, että uuden passin voi nyt hakea. juoksin sitte onnellisena poliisiasemalle ja siinähän se ilo laantu ku puol tuntia venailin sitä omaa vuoroa. sit kävin hoitamassa kelan toimistossa sen opintotukijutun loppuun ja nyt vaan venaan sitä että rahat tulloo. ja sit kävin kans tuol juna-asemalla miettimässä et miten saan sen vr'n ja matkahuollon yhteisen opiskelijakortin mut sit ku pääsin sinne ni unohin ihan kokonaan et mitä olin tekemässä ja jäin tuijottamaan juna-aikataulua. sit lähin saiturinpörssiin ja siellä tajusin et mitä mä menin asemalle tekemään. en enää kuitenkaa jaksanu lähtee takasin joten tulin kotiin lagaamaan.

huomen on viikon viimenen koulupäivä ;) jeaa! sit huomen tulee se 4. ja mun suunnitelmieni mukaan kans viimeinen playoff-matsi ja sen mä katon/kuuntelen ja siinä meneeki sitte se ilta. sitten hmm, torstai. aattelin et raahaisin itteni kirpparille torstaina. tai johonki, itseasias ihan mihin tahansa.

tää päivä jatkuu nyt james bluntin seurassa ja tossa yhdeksän maissa jatkan illanviettoa jerry seinfeldin kanssa. tänää kuvaan viel sen päivän asu -jutun minkä lupasin ja sit siihen jotai muuta muksaa. kattoo mitä keksin :D
/// YLLÄRIPYLLÄRII en löydä tota johtoo millä saan kuvia kamerasta koneelle :)):):)))::) best day everrr. no mutta, kokeillaan huomenna uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti