3/21/2012

kevät tulee

peruspäivä :D koulussa matikkaa, ohjaustaitoja ja liikkaa. liikantunti meni siel katsomossa istuessa koska about jokapaikka kipeenä :) olin eilen ahkerana ja ryssin eka portaissa ja sit viel kruunasin illan tekemällä saman suihkussa. eikä toki oo koko oikee kylki mustelmilla. olen vaan liian paras :) enivei, koulusta pääsin even kyydillä himaan. tai no siwalle, mut siit kävelee sen kolme minuuttii meille. autos oli vähintäänki tiivis tunnelma.

koulussa tekstasin mun enon kans (voi kyllä :D:D) ku se miettii kans sinne ifk-peliin tulemista. olis suhteellisen ovelaa jos se pääsis sinne. meen huomen vaarille kattoo sitä ekaa matsii ni se tulee varmaan kans sinne ni siel voidaan vähän keskustella. kattelin tos netist niit lauantain lippui ni suhteellisen pelottavaa et sinne on enää 2 vapaata paikkaa. pikkasenko omituista, ihan loppuunmyyty halli.

äsken söin. nyt on tylsää. pitäs toki siivota mut mua ei todellakaa huvita. haluun mennä ulos ku toi sää on ihana! <3 en mä kyl yksin sinne viittis mennä lagistamaa :D no mutta, ehkä mä keksin jotain. jos rupeen siivoo ni ehkä se ulkoilufiilis häviää ja voin ruveta rauhassa kattomaan leffoja.


hei oikeesti en tiiä yhtään mistä kirjotan :( antakaa jotain 
postausehdotuksia. ihan mitä vaan :D kaikki käy ! 

3 kommenttia:

 1. kiva tää sun blogi!(: tsekkaappa munki blogi >

  http://wearetheworldmystory.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. hehehohohooo tee vaikka joku vaatepostaus tai meikkipostaus tai sit sellasen yhen et yhelle päivälle on joku aihe viikon ajan. tiiäks niinku vaik ekan päivän "kuva sinusta" tokan päivän "meikkipussisi sisältö" ymym :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei joo jotain tollasta vois kyllä :D

   Poista