3/07/2012

keksiviikko

pääsin eilisestä tappofiiliksestä yli tän päivän aikana. itseasias se oli aamulla jo poissa mut sit menin kouluun ja se tuli takas :D siel sit nauroin kuitenki niin älyttömästi et päästiinhän siitä sit loppujen lopuks pois. siel me ahkerasti opiskeltiin matikkaa ja ammatillista vuorovaikutusta ja liikkatunnit oliki sit sopivasti peruttu :) käytiin viel jäketalolt hakee matelle ja evelle liput huomiseen peliin.

kouluu huomen puol yheksästä kolmeen, täyspäivä. ja silti siihen mahtuu pelkästään äidinkieli ja ammatillinen vuorovaikutus. mitä tämä on ? enigeis, kolmelt siis kotia kohti. voisin ehkä olla jo puol neljä himassa eli sit mul ois tunti siin aikaa vaihtaa vaatteet ja syödä. en mä kyl mitää vaatteit jaksa vaihtaa, heitän vaa pelipaidan päälle. joo, se on hyvä. siitä sit kohti maagista pasilaa featuring sara, terhi, mate, eve ja taavi. siitä tulee funfun ! :)

ja koska naistenpäivä ni hallil saa ilmasen kampauksen ;) ilmasta ku on ni mikäjottei. siel on jengii method putkistosta, abc delistä, liikuntakeskus esportista ja unika-parturikampaamokoulun opiskelijoita :) sekä helena karihtala. sit siel esportin pisteel käy kuulemma niit pelaajii ni meikä todellaki siellä kokoajan :D mut nii, hauskaa luvassa! siitä huomenna illalla sitte enemmän - kuvien kera tottakai ;)

ainoo ongelma on se et miten pysyn paikallani sen koulupäivän. puhun ihan salee kokoajan ja muutenki valitan siitä et kello ei kommunikoi mun kanssa tarpeeks nopeesti. ehkä mä selviän, ehkä en. sen näkee huomenna :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti