3/01/2012

jäsentapahtuma

puran mun extremetylsistymisen nyt kuvien muodossa tänne. kuvat kaikki eiliseltä. en oikeesti nyt osaa päättää et poistanko kuvat kamerasta ku ne kuitenki on koneella mut sit en voi näyttää niitä kenellekkään jos poistan ne :D vääryyttä. en voi ottaa enään ku joku 2500 kuvaa ennenko muisti on täynnä :( miten mä selviän. jos mä nyt säästelen noita sinne toukokuun venäjänreissuun asti ja siel kuvaan sit uudet miljoona kuvaa. joo, sounds really great. nyt niitä kuvia.

greatest place everr !
42 ben eaves
78 josef boumedienne
86 teuvo teräväinen
21 teemu eronen
oli siis ihan älykivaa viel pukkarikierroksel. mua jäi ärsyttää se et en kuvannu tarpeeks. seistiin varmaan puol tuntii siel alhaalla sellases sikasiistis mestas mis oli kallioo ja seinä täynnä kaikkien areenal esiintyneiden julkkisten keikkajulisteita. no mutta, jos pääsis vuodenpäästä uudestaan :D

erosen teemu teki mulle sellasen kivan yllätyksen et se lämäs lähelt suoraa siihe pleksiin mun naamaa päi .... kyllä, meillä on hyvät välit ertsin kanssa :D meinasin saada sydärin ja olin katkera sille seuraavan tunnin ajan mut sit en jaksanukkaa enää ku mun piti keskittyy siihen jonottamiseen.

huomen lähen iskälle viikonloppuu viettämään. saan mun kengät! :) jos ensviikol ois lämmintä ni voisin ruveta käyttää tennareit taas. jeejee. iskä päivittää tän koneen koska itse en siihen kykene :D ja sit saan tulostettuu vähä noit kuvii noist peleist ja muutenki näilt kuukausilt ni saan toho seinälle lisää :)

3 kommenttia:

  1. Voi vitsi oon kade kun pääsit suosikkijoukkuees pukkarii ja ym. Noi kuvat oli kivoi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih siel oli ihan sikakivaa ja se mesta oli varmaan 7 kertaa meijän talon kokonen :D uudestaan olis tosikiva päästä koska se oli NIIN mahtia :D

      Poista