3/03/2012

saipa saipa !

voi hele mikä matsi. ensimmäisen erän jälkeen kirkas 3-0 johto ja mulla voitonjuhlat jo käynnissä. sit toinen erä ja pahin mahdollinen tapahtuu, 3-3. selkokielellä sama, SAIPA teki seitsemässä minuutissa KOLME maalia. onko mahdollista? ei, ei ole. mutta voi kyllä, näin kävi. viimenen erä meni kans todella hilpeesti itkiessä ku saipa tekee johtomaalin ja peliä jäljellä kymmenen minuuttia. siinä vaiheessa kyllä sydämmeen sattu. sitten. kahdeksan. sekuntia. ennen pelin loppua. ilmestyy mies, jonka maailma tuntee jarkko ruutuna. ei todellakaan kyllä ollu mikään ansaittu maali + salee meni munkilla sisään, sellasta rämpimistä oli kaks viimestä erää. mut kyllä tuntu niiiiiin mahtavalta kun gonna fly now rämähti soimaan ja koko joukkue oli niin helpottunu. viimeset minuutit kaikilla oli kyllä sama tavote, saipalle ei muuten hävitä varsinaisella peliajalla. rudi pelasti mun elämän ja teki sen ihanan 4-4 maalin joka mahollisti meille edes sen yhden pisteen. syöttäjänä josef boumedienne ;) on se aikapoika, 1+1 tänään tehoja! ja mastollekki tais syöttöpiste ilmaantua siellä jossain välissä. se oli varmaa ainoo joka yritti. koska KAIKKI saipan maalit synty jokereiden yksilövirheistä. eniten tässä sattuu ajatella sitä, että tyrväinen teki kaks virhettä. jäi pojalla peliaika suhteellisen lyhyeks ku kävi kaks maalia lahjottamassa pois. ei saipalle ihan niin paljon tartte sitä tasotusta antaa ku se perkele voi jopa voittaa.


jatkoajalla mun kädet täris kokoajan ja olin valmistautunu häviämään mut silti mä ragesin niin perkeleesti ku me oikeesti muka hävittiin. niinku oikeesti. vieläki sellanen olo et jos joku aukasee naamansa ni mä tungen nyrkin sen kurkusta alas ja revin keuhkot ulos. voiko muka saipalle hävitä oikeesti? sellasen loistavan ensimmäisen erän jälkeen? kyllä jokerit voi.

tiistaina vastassa ilves ja ihan oikeesti kyllä menee järki jos siitä ei onnistuta repimään kolmee pistettä. koska torstaina kärpät ja pahinta pelkään. noo mutta nii. kai se päivä sit kuitenki onnistuu lopputuloksesta välittämättä. ehkä. valmennusjohto vois antaa eerolle vähän hermolomaa ja laittaa zolin maaliin ja fränän avaamaan luukkua.


2 kommenttia:

 1. Se oli kyllä hieno teko, kun Jarkko teki vikoil 8 sekunnil sen maalin :D .
  SaiPa tais pelata tällä kertaa paremmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ärsyttää myöntää se et joku saipa vei jokereita ihan kuusnolla. eka eräki oli suhteellisen säälittävä ja se toka oli kamalinta kiekkoo ikinä. kolmas oli sellasta surffailua että pahaa teki. nauroin vaan kokoajan koska ne jätkät oikeesti kusi kolmen maalin johdon saipalle :D:D:D ei hele. kiitos silti jarkolle joka sen maalin teki. saatiin sentään piste. JEE.

   Poista