9/02/2012

jaffalan lauantaitanssit

onneks on olemassa jääkiekko, koska muuten elämä olis ihan tylsää! eilen oli oikeesti sellanen hetki ku häpesin jokereita. todella paljon. uskomatonta paskaa. 5-1 voittonumerot nyt ei kerro taas mistään mitään. okei, jokerit ehkä hallitsi koko matsia ja pelas muutenki hyvin, mut sit muutama helvetin synkkä minuutti pilas kaiken.

peliä oli pelattu minuutti ku ilari melart veti homman ranttaliks, heitti hanskat helvettiin ja hyppäs ruudun kimppuun. ulos. sit sain hävetä silmät päästäni, ku ben-amorilla napsahti päässä, se hakkas koko kansan rakastaman ville peltosen tyyliin sairaalakuntoon. ulos. rita ja jokela veti hulinat, ulos. salmi hakkas filppulan, ulos. väänänen ajettiin ulos. ja grande finale - liivik kerjäs turpaan ruudulta ja niin se kans sai. siel se makas jään pinnassa ku tuomarit kerkes väliin. molemmat ulos.

8 pelaajalle ulosajo, molempien joukkueiden valmentajat suihkuun. 277 jäähyminuuttia.

kiitos vitusti tästä ns. viihdyttävästä lätkäillasta. sit ku olin päässy yli siitä hirveestä häpeän tunteesta, ni ragesin koko loppu illan koska ihmiset kuten seppäsen esko vaan vinkuu siitä, kuinka hirmuisen teon semir teki. ja ketäänhän ei tunnetusti kiinnosta se, että salmi teki tasan saman filppulalle. EI.

vittu :(

nyt jatkan mun kalkkunasubin syömistä ja sen jälkeen pitäs vissiinki purkaa vähän tota laukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti