9/18/2012

huui!

nyt on siitäki haastattelusta selvitty hengissä :) ilmotus tulee sitte loppuviikosta. ilmeisesti torstaina, koska perjantaina voi alkaa jo työt. yritän henkisesti nyt valmistaa itteeni siihen, että en pääse sinne töihin etten pety, mut sit ku mä oikeesti haluan sinne :( on nyt niinku 50 prosentin mahikset päästä. huui. haluun oikeesti nyt mahollisimman pian tietää et saanko sen duunin vai en, koska en jaksais hirveesti elätellä nyt tässä toiveita, jos sit torstain saan kuulla et sori, ei tälläkertaa. tunteiden hyrskynmyrsky nyt menossa.

mut se oli kyl sikaläppä fiilis ku seison areenan palvelupisteen ovilla ja soitan sille haastattelijalle et areenan ovet ei aukee. vastaus: ei sun siel areenal olla pitäis ... AIJAA. sielt sit juoksentelin kirjaimellisesti ympäri areenan parkkihallia ettimässä sitä toimistoa, mikä on maastoutunu yliovelasti. ja tottakai huomenna olis areenalla fanituotteiden uudistukseen liittyvä tapahtuma, jossa vieraana otakar janecky. itsehän en areenalle mene ja sepäs ei toki vituta :)

tänää oli äikänkoe, vissiin siitä selvisin ihan kunnialla. huomenna fyssa ja torstaina elimistön toimintaa. jees. onneks perjantaina sitte etäpäivä ni saan joko a. valmistautuu töihin tai b. makoilla peiton alla säälimässä itteeni.

että jouluja sitte kaikille.

ps. eilen tuli ihkunpihku huppari <33 tyksin niiin paljon. ja tänää oli koulus joku ihan ihmeen välkkäjuttu, jossa tein sellasen superhienon naruhommelin käsikoruks. meni vaa hermot sitä tehdessä mut nyt se on valmis.

EN
JAKSA
VENATA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti