9/26/2012

räjähdysvaara

ette arvaakkaa soiko pikku g päässä lujaa vai tosilujaa? kokoajan ku yritän miettiä jotai ni takaraivossa hakkaa me ollaan nuorison kertosäe. ei vois enempää kyllä justnyt ärsyttää!

jepsunjee! saatiin eilen kaiken muun ihmeellisyyden keskellä sarsankans vihdoin uusittua jokerijäsenyydet. ihan vaan periaatteessa siitä syystä, että kerran vuodessa on sitte jäsenpippalot :D kyllä! mut hei jos kortti maksaa 20 euroo ja sillä saa 19 euron ottelulipun, ni sehä maksaa käytännössä euron.

koulussa mulla palo oikeesti kiinni ja pahasti. anatomias käsiteltiin aivoja ja niiden toimintaa ja mul meinas tulla hermoromahdus! itseasias tää ärsyttävyys alko jo heti aamulla lääkelaskujen tunneilla. on muuten niin hirveetä ja ärsyttävää että ääää!

no ne on aivot
nyt on niin laginen fiilis ft. pikku g, joten aattelin tässä huvikseni kattoa kaikki tällä kaudella ilmestyneet jokerivideot / maalikoosteet / haastattelut / muut mukavat. ja senjälkeen on hyvin aikaa tehdä lääkelaskujen läksyt ja valmistautua siihen, että illalla tulloo hyvät ja huonot uutiset.

ps. tän päivän teemaan sopii taas helvetin hyvin hyvät ja huonot uutiset. tavallaan oon tositosi onnellinen ja sitte kuitenki plaa. here we go again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti