9/12/2012

viimepäiviä


telkkareissahan pyörii nyt aivan maagisen mahtava jokerimainos! :) silmät kannattaa pitää auki myös mainostauoilla. vesku loirihan alottaa siinä hyräilemällä, sit näkyy vähän jani ridan kuntoo, muitaki jokeripoikia ja sit eteläpäätyy ja muuta muksaa :) hieno on!


eilen pääsin taas salielämän makuun, ja sen kunniaks kroppa huutaa hoosiannaa. selkälihakset ihan hirmukipeet, mut eiköhän se siitä ku pääsee taas salille. vissiinkin loppuviikosta jos kerkeäisin taas rääkkipuuhiin niin olis kivajuttu! ku pääsin eilen salilta himaan ni päätin ruveta kokkailemaan.
tänään oli vähän hoitsuilua koulussa ;) anatomiajuttusia ja turvallista hoityötä, jossa kirjaimellisesti opetettiin pudottamaan ruisku pöydälle oikeaoppisesti. kyl tää on välillä jotenki liian haastavaa tää koulunkäynti :D

tästä nyt syömisen ja koneella lagittamisen jälkeen jatkan matkaani junalla enon kämpille keravalle vahtimaan ihkua pikkuista serkkutytsyä :) ja kun sieltä seittemän aikoihin pääsen kotiin, ni meen käväsemään vaarilla, että saan varmistuksen siitä et onko se huomenna himassa, koska hokihoki! jaaaa, hmm. ei tullu huppari tänäänkää :( mä en tykkää itellasta, ihan paska. saksan dhl oli PALJON nopeempi, teen kohta valituksen jollekki ... ihan on syvältä tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti