9/14/2012

miten työhaastatteluun pukeudutaan?

tossa yhtenä päivänä sanoinki, et tuskastelen työhakemuksen kans, ja tänään sit tuli soitto, että tiistaina on työhaastattelu :) ja olen ihan ultimate fiiliksissä, KOSKA kyseinen työpaikka on helsingin jokereiden organisaatiossa ;)))))) MOI.

eli joo. tiistaina haastattelu. i have nooo idea mitä mun pitää siellä sanoa, tehdä tai mitään muutakaan. ja mitkä vaatteet laitan? herranjumala. enkä tiiä et pitääks mul olla jotai papereit messis vai mitä? pikkasenko jännittää! :D todellaki haluun sen duunin.

enivei, tänää menin mikon kyydil kouluun ja sielt sit toki samalla kyydillä pois. käytiin ajelemassa ympäri järvenpäätä, käytettiin mikon ja terhin äidit kaupassa ja osallistuttiin vielä nälkäpäiväkeräykseenki. mitähä muuta tuli tehtyä? autossa on nyt istunu taas ihan huolella. meijän piti käydä maten ja even luona, mut se sit kusiki sillai et ehkä joku toinen päivä.

jep :) ensviikol on ihanasti kolme tenttiä ja hoitotyön esitelmä. mut onneks on rästipäivä ja hyvät ja huonot uutiset alkaa! ja sit on emman 4-v synttärit ja vaikka mitä muuta. päälimmäisenä kyllä nyt mielessä se haastattelu. saan käyttää henkilökunnan hissiä ja oon iha fuqyea! (y)

ja sunnuntaiaamuna seittemältä suomen aikaan selvii änärin työnsulku. itseasias se on jo selvinny et se tulee, mut jos sais jotain infoo sen kestosta, koska valtteri filppula ja teemu selänne, welcome home!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti