9/21/2012

kymppilinja - kauneinta

siinä vähän viimepäivien sisältöö ;) paljon karkkia ja ajeluu ympäri tätä tuppukylää. ei oo kuulunu jokereilt mitää, en vissii sit sitä duunia saanu? elän kyl ihan pimennossa, koska ei oo siis toiaan mitään infoo tullu yhtään mistään. oottelen nyt vaik viel tän päivän ja soitan sinne maanantaina ja varmistan. näin viimeyönä unta siitä :D ihan kauhee uni! jos todellisuus vastais millään tasolla sitä unta, ni en haluais olla siellä töissä.

nyt on kaikki kokeet ohi, läpikin luultavasti päästy. äikkä ja anatomia on sellaset että kakkosen pintaan pyrin ja fyssasst kelpaa vallan mainiosti ykkönen. tänään nautin ansaitusta etäpäivästä :) syön kunnolla ja katon muutamat hyvän mielen komediat. ainiin ja illalla tulee vielä jääkiekkoaki!

eilisen kokoonpanoon kuulu sara, terhi, miko, mate ja eve. ilta meni tosiaan maten ja even kämpillä :) naurettiin, syötiin ja naurettiin! ssuper awesome. voisin tosiaan tulevaisuudessa ostaa jonkun kivsun uuden laukun, että voisin kuljettaa taavi ananastaki messissä, ni kuvat olisi ehkä hieman paremmalla laadulla ku instagram :D

2 kommenttia: