9/27/2012

if there's so much i must be, can i still just be me?

eilen lähinki viel illaks matleenan ja even luokse :) alkullasta katottiin matenkans hokipoikia ja puhuttiin syvällisiä. sit eve tuli himaan, syötiin pizzaa ja kateltiin koneelta astetta mielenkiintosempia ohjelmia ja naurettiin kovasti paljon :D fun oli :)

koulussa jouduttiin käyttämään pharmaca fenniaa, joka on niinku lähihoitajan paras kaveri. se on niinku sellai neljäosanen "kirjasarja" jossa on kaikki lääkkeet ja lääkeaineet ja en tiedä mitä muuta sieltä vielä löytää. muille se on varmaa tosihyödyllinen, mut mua stressaa jo pelkästään sen koko. ja se oli vast ykkösosan tiivistelmä mitä me lueskeltiin .... sit lääkelaskuja, super fun ku en ymmärtäny puoliakaa. ehkä siitä kokeesta sit joskus pääsen läpi.

ja sitte päätettii että pidetää joulukuussa sellane kaveriporukan hokipeli :) ja mä olen ihan sikahyvillä fiiliksillä!! koska a. jääkiekko b. erosen maila c. hokkarit jalkaan ja menoks. saan pitkästä aikaa siis (joulukuussa) luistimet sidottua koipiin ja suunnattua jäälle :))) onneks en suunnittele ikinä mitään ajoissa. melkee puolvuotta viellä ja meikä on jo ihan menossa.

nyt sitten kämänen yle puhe ja jääkiekkokierros. arvostan kovasti näitä hemmetin seittemän matsin kiekkopäiviä, koska selostukset on niin kusisia. jokereille omat radioselostukset sekä koti- että vierasmatseihin :) jookostakookosta?

hyvät illanjatkot. mä perehdyn nyt tähän hokiin ja sitten voisin nukkua oikein tosipitkät unet, että on huomenna sitten pirteenä anatomiantunnilla yheksältä.

1 kommentti:

  1. ''nyt sitten kämänen yle puhe ja jääkiekkokierros. arvostan kovasti näitä hemmetin seittemän matsin kiekkopäiviä, koska selostukset on niin kusisia. ''

    Samaa mielt!
    Onneks ässil on Jussi Aho ♥

    VastaaPoista