9/06/2012

don't give up on me, we've gone this far

tänään sain spreadshirtiltä viestin että rahat on tullu ja huppari on painossa :) huomenna sitten ilmeisesti sen lähettävät, joten ensviikolla pitäis tulla. se päällä kelpaa sit kävellä ympäri kyliä.

aamulla kävin kampaajalla ja sinne meni taas hiukset. ihan semityytyväinen oon lopputulokseen, vaik ei tässä mitään hirveen näkyvää muutosta ole. ite kyllä huomaan selvästi että pituutta lähti. siitä lähin prismaan ettimään urheilulehteä. en löytäny. siitä kouluun katetroimaan. olipa hauskaa. koulun jälkeen kävin keskustassa tankkaamassa, käytin koiran lenkillä ja menin uudestaan ettimään sitä perhanan urheilulehteä. löysin. yllätyin kovasti paljon koska esko seppänen oli iskeny sinne jokerit mestarisuosikiks. sillä miehellä ei oo kaikki kotona koska jokanen lause alkaa tyylillä jokerit on sysipaska ja loppuu siihen että ne voittaa mestaruuden. en ymmärrä sitä miestä ja sen logiikkaa. ja naiset muka on vaikeita ymmärtää?
huomenna sit on ah-niin-ihanat messut ja illalla jääkiekkoa. mua truly really pelottaa ihan sikana se huominen matsi. ensinnäki sen takia että puolella joukkueella on pelikieltoa ja kokoonpanossa on enemmän junnuja ku täysikäsiä. ja sit ihan yleisesti vaa se että nää pisteet on tärkeitä siihen nähden, että 

tänää hoitotyön tunneilla tappelin niin ahkerasti kliinisten kumihanskojen kanssa, et oli pakko leikata kynnet lyhyiks. ja nyt sattuu sieluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti