8/30/2012

do you believe in life after love?

oujee! päästiin tänää ekaa kertaa ihan tositarkotuksella hoitotyön luokkaan. ihan kauhuissani alussa kuuntelin sitä teoriaosuutta ja olin jo heittäny pyyhkeenki kehään muutaman kerran, mut sit ku päästiin ihan käytännönhommiin ni olihan se loppujen lopuks ihan muksanpuoleista hommaa :) siirreltiin potilaita, laitettiin sänkyjä, hoidettiin vauvoja ja perehdyttiin pyörätuolien käyttöön. me päästiin sit saran ja terhin kans hoitelemaan sellasta nukkea, jolla oli jotai haavoja ja arpia jokapuolella. vähän oli kärsineempi yksilö. tosiaan tammikuussa työharjotteluun taas. olikohan se nyt sit 5 vai 6 viikkoa.

huomenna meen iskälle pohtimaan että haluunko mä huawein takas. mul on ihan kamala ikävä sitä puhelinta! paska se on mutta se on mun paska puhelin :( ja mulla on ikävä. pitää miettiä harkita pohtia asiaa. onneks on koko viikonloppu aikaa vaihella puhelimia ja leikkiä. huomenna

ensviikolla pitäs olla kampaaja, lähihoitajamessut, movie night ja opintotuki tulee. tiistaina saan siis kelan rahat, keskiviikkona leffaillaan kaveriporukalla terhillä ja torstaille jos sais aamuks sen kampaajan ku koulu alkaa vasta 12. : )


// AINII ja kelatkaa sitä et jos asiat nyt ei kuse ni ehhehehe joulukuun 7. hallille ft sotelössi jaja 8. niinq stogel turquu <33 eli siis suomeks jääkiekkoo 2 päivänä peräkkäin livenä, perjantai hjalliksella meijä luokkalaisten kanssa ja lauantaina tsukutsukujunalla turkuun! koen osaavani selittää kaiken niin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti