8/09/2012

go jamaica!

viimesimpiä lomapäiviä eletään. näin viimeyönä ihan sikaomituisen unen, jossa pidettiin äitinkanssa grillijuhlat ja niihin oli tottakai kutsuttu prinsessa victoria ja estelle. koulun alkamisen kunniaks oon urheillu paljon ja silti onnistunu viettämää varmaan normaalia enemmän aikaa telkan edessä. koska olympialaiset ... lakkasin kynnet tänään kaks kertaa. eka vedin sinisen liukuvärin, kyllästyin, tein pinkin liukuvärin, kyllästyin. en vaan enää millään jaksais ottaa näitä pois, joten se jää viikonlopulle.


mulla oli ajatuksena se että meen tänään oikeesti aikasin nukkumaan ihan sen takia että kohta alkaa koulu. well, that didn't happen koska tulee naisten taekwondoa vielä pitkälle yöhön. ja totta helvetissä se pitää katsoa koska siellä hihhuloi se ainoa suomalainen jolla on pieninki mahdollisuus voittaa suomelle jotain. en jaksa uskoo keihäsmiehiin millään tavalla. ei ne kuitenkaa voita.

huomen sitte viettämää laatuaikaa taiteisiin veeran ja laurankans! :) ja maanantaina koittaa vihdoin se kauanodotettu linnanmäki! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti