8/25/2012

sick of this sickness

tykkään kipeenä olemisesta. jää tutun synttärit välistä. that's great. tavallaan on kiva et saa vaan olla ja sairastaa, koska huomenna pitäs taas edustaa helsingissä. viel eilen mul oli kauhee stressi just jostai vaatteista mut nyt mua ei kiinnosta ku se et millon mun kaakao on valmista. vaatteet mietin sit paniikissa aamulla. äiti ja isäpuoli lähtee tunninpäästä sinne synttäreille ja mä jään koirankaa tänne. katotaan varmaan joku leffa, kuunnellaan virve rostia ja sit vaihetaan jääkiekon pariin. ja illalla selviytyjät. tekemistä pukkaa enemmän ku terveenä.
huomenna sitten varttia yli 11 junalla clas ohlsoniin hakemaan sim-kortinleikkurimasiinaa. sieltä sitten nopiastinopiasti tähtitorninmäelle hakemaan ilmaset redbullit ja kannustamaan hanna voittoon mäkiauto gp:ssä! ja sieltä sitten nopiastinopiasti himaan että saadaan iskän kanssa puhelimet vaihettua. byebye huawei, hello htc!

huomisen illan postaus sisältää sitte niitä mäkiautokuvia :) jos päästään sinne jonnekki lähelle / eturiviin / ihansamaminne ni kuvaan kyllä kaikki autot ja sit sitä hannan menoa vähän intensiivisemmin :D että on sitten koulussa näyttää kuvia. tuliki mielee et vois varmaa ottaa macron mukaa varmuuden vuoks. jos ei pääsekkää lähelle ni ei tolla objektiivilla kyllä kauas kuvata ....... kokemuksek syvällä rintaäänellä totean tämän.

nyt rupeen viettämään laatuaikaa mun elokuvakokoelman kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti