8/25/2012

one life, one love, one team

okei. se oli sitte sellane peli. streamia en löytäny yhtään mistään vaik kaikki venäläisetki sivut ja kaikenmaailman sporttisitruuna.comit kävin läpi sata kertaa. turpaanhan tuli tyylikkäästi 1-4, mut eipä tuo nyt sinänsä haittaa. ei tuo joukkue voittoa kyllä edes olis ansainnu. maalintekopaikkoja oli miljoona, mutta se maali on vaan liian pieni. pulkkinen oli taas vaihteeks yllättäen tuhlaajapoikana, sille tarjottiin kokoajan paikkaa mut ei vaan mene. uskomatonta.

kaikenlisäks kaikista paras tapahtu. meijän ykköshyökkääjä loukkaantu! jeee! ku ketjuja pistää senverran uusiks että vaikka teuvo ykköseen ni semir mahtuu sopivasti hyökkäykseen mukaan. sen taklauksilla ja jäähyminuuteilla ei kyllä nichlas hardtia korvata ......... mä en oikeesti millään vaan jaksais näitä loukkaantumisia enää. rakkain terveisin teemu eronen, tomi mäki, ben eaves, semir ben-amor ja hardt.

huomenna on sentään uus mahollisuus voittoon. jos vaikka pojille kelpais pisteet huomenna?

ainii, koulus oli tänää ihan sikahauskaa ja nauroin vaa kokoajan :D::DD: parasta oli! nyt vihdoin pitkän päivän päätteeks nukkumaan. valmistaudun siihen et oon kipee ku herään. nyt on iha sellane olo et kurkku turpoo kiinni ja kuolen. ja olis tositosikivajuttu jos saisin hiukset värjättyä huomenna. mut en tiiä, tykkään tavallaan tästä väristä mut sit en tykkääkkää. näimpä.

hyvästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti