6/16/2012

selvästi hyvä päivä

on se hieno juttu et stadissa on sambakarnevaalit just mun duunipaikan edes sillon ku mul on kiire junaan :) eipähä tuu ainakaa tylsiä hetkiä ku heti kuvan ottamisen jälkee loppuu kännykästä akku eikä yhtää tiiä mitä kello on ja pitäs päästä tien yli. ku näitä tälläsiä kulkee hirveessä letkassa. ja ne laulo.


oh dear god. onneks on taas yks työviikko takana! tänää oli tuottoisa päivä, nyt on 400 euroo tienattuna. jee saatana. en haluu tehä töitä enää ikinä koska tämä ei ole hauskaa.

eilen siis olisin muuten ollu ihan forever alone ni sara tuli mua viihdyttämään. valvottiin pitkään, katottiin zohania siiheasti et se levy rupes flippaamaan ja senjälkeen vaan juteltiin. sit nuksumaan ja meikä pirteenä seittemältä hereille. lähin töihin ja sara jäi meille viel nukkumaa ja lähti siinä jossain vaiheessa sitte himaan.

tänään oon vaa viettäny rentoo kotilagauspäivää. lakkailin kynsiä ja söin pari pizzaa. nyt telkkari ja angry birds karkit saa mun kaiken huomion :) ja sit pitäs käydä ettimäs viel saralle pari mekkoo ja olis kiva jos pääsis aikasin nukkuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti