6/09/2012

satusetä vol 1

mitä mä oon tehny tänää? aamulla siivoilin, olin just syömässä ku miko soitti et mennää suunnittelee mäkiautoo. siitä sit kävelin tietenki keskustaan ja piirreltiin ihan pirun hienot piirrustukset. sit lähin duuniin, just ku tulin kotiin ihan hirmunälkäsenä ni nään ku se sama jeppe on laittanu viestin et pitäs mennä pitämään seuraa. no eiku vaa takasi keskustaa.

heseen janin ja mikon kans nauramaa, siit siirryttii hesen pihalle ja ne kaks rupes keskustelee siitä kui tyhmii ne oli nuorina. sit jani lähti ja jäätii mikonkaa miettii et ruvetaanko heittelee roskia vai ei. no muutaman mutkan kautta päädyttiin bussipysäkille istumaan ja puhumaan. autot, mopot ja sellaset tui käytyä läpi useempaanki kertaan mut mahtuhan siihen syvällisiäki hetkiä mukaan. tuli vaan mieleen et kameraa vois tosiaan kantaa mukana vähä useemmin ku kerran vuodessa ni olis joskus jotain kuviaki.

vähä ennen yhtä lähin sit ajelee himaa ja hyi että oli kylmä tuuli. nyt on kellon mukaan lauantai ja sara tulee vissii tänää himaa? tai huomenna. entiedä mutta pian tulee :) ja terhi tulee tänää ja huomenna saadaa saletisti auto kasaan.

enivei, töissä olemisesta huolimatta kaikenkaikkiaan mahtipäivä. seura oli jännää ihan viimeminuuteille asti. nyt uniaika, senjälkee voisin vihdoin ja viimein syödä jotain ja huomisest en tiiä. se nyt voi taas olla iha millanen päivä tahansa. kattoo et mitä ilmaantuu. :DD siivota ainaki haluun ku jäi tänää pahasti kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti