6/07/2012

2012

alotetaan tärkeimmästä eli hyvää synttäriä täälläki riina <3


ja sitte. vuosi on hädin tuskin puolessa välissä ja mä oon jo nyt kyllästyny tähän. ehkä mä nyt kestän, ku tänään saa alottaa sen mäkiautotouhun suunnittelun ja saan tuhlata aikaa ja ajatuksia siihen. mua ärsyttää töihin meneminen niiiiin perkeleesti. mut viikko puolessa välissä ja satanen tienattu, ehkei tää oo ihan niin paha juttu. tää viikko meneeki helposti ku on iltavuoroo.

sitten on enää 9 päivää töitä <3 jos ei siis tuu mitään vapaapäiviä sinne enää :D ensviikolla viis, ja sit seuraavalla on vaan neljä koska juhannus <3 thank god on olemassa joku niin upea juhla joka antaa ihania vapaapäiviä keskelle kesätöitä <3 itseasiassa se meinaaki sitä että se torstai on mun viimenen työpäivä. pidän kesäkuun viimesen viikon lomaa. ei sekää kyllä mitään lomaa ole, koska on kaikenlaista pakkaamista ja rippijuhlia ja muuta mukavaa. heinäkuussa onpi lähtö muistaakseni 3. päivä ja sit oonki poissa kuvioista muutaman viikon. sit ku tullaan sarankans takas ni onki jännittävä mäkiautohomma viellä toivottavasti kesken et päästään osallistuu siihen rakenteluun :D

tänään siis alotellaan hakupapereiden ja piirrustusten kans. kahen mais prismalle mikon kans ja sara liittyy seuraan ku se pääsee töistä vähän sen jälkee.


pietari oli tän vuoden paras asia ja mä haluun sinne heti takasin <3 rakastuin niin totaalisesti et en jaksa katella suomee enää ollenkaa. tonne kiitos!

ainii ja vittu mun pietarista pöllimä vesipullo jäi maanantaina töihin ja eipä ollu siellä enää tiistaina :( ainaki mul on hyvä syy mennä sinne uudestaan. meen hakemaan toisen pullon.

1 kommentti: