6/30/2012

ladykillers

eilen sainki viel viettää aikaa laatuelokuvien parissa koska muumion paluu <3 postailen tässä nyt lukemista loppuvuodeks koska ens kuun aikana tulee ehkä yks postaus. koska heja sverige.


lauantai. mikä loistava päivä pakkaamista ja siivoomista varten. ja sit pitää yrittää miettii sunnuntain vaatteita. rippijuhlat ohjelmassa :) hommattiin äitinkans mulle uus ihana mekko, enää pitää päättää et mitkä kengät ymsyms. tänään pitäs oikeestaa saada raahattuu koko omaisuus vaunuun koska huomenna ei oo aikaa. menee joku kuus tuntii niis juhlissa ja senjälkee sit aattelin omistaa illan jalkapallolle ja ruualle. vietän viimesen koti-illan. maanantaina onki sit hirvee kaaos vaunun kanssa ja saranki pitäs sen tavarat tuoda. tiistaina yheksän maissa aamulla lähtö. hui.

eilen löyty kissa, tänään löyty puhelin. mua alkaa ärsyttää tää et ihmiset ei huolehdi omaisuudestaan :D löydettiin äitinkans jonku nokian puhelin ja sen omistaja tulee kohta sen hakemaan takas kotiin. puhelimesta tuliki mieleen et pitää soittaa töihin niistä palkka-asioista ennenku toimisto tyhjenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti