6/05/2012

rallikuskiksi pääsystä toiveita elätän

jee tilasin itelleni piilolinssit koska ilmaseks sai. kokeilen et pystynkö yhtään käyttämään niitä, jos pystyn ni vois ruveta käyttää sellasia :) favopticilla oli sellanen tarjous et saa yhen rasian ilmaseks kokeilla ja jos haluu ruveta niitä käyttämään ni se maksaa vaa 13,50 kuukaudessa.

PS jos joku muute haluu ruveta tilaamaa oliviaa ja sikkehienon laukun siihe päälle ni sanokaa toki mulle. on muuten aivan loistava paketti nyt tarjolla.


tänää töissä tein pirusti rahaa ja olin iha jee. viimenen aamuvuoro vähään aikaan. tällä viikolla on kolme iltavuoroo, la vapaa. ensviikolla on ma vapaa ja sit en muistakkaa enempää vuoroja paitsi et lauantai töissä. jippii ja sillai.

töiden jälkeen tulin kotiin syömään ja sit lähettiin sarsankaa pyörii kaupoille. senjälkeen siirryttiin pyörimään ratatielle ja saatiin kuningasidea mäkiauton rakentamisesta = heti puhelu terhille ja autoa suunnittelemaan. mentiin to the kartano terhin ja mikon luo ja piirrettiin oikein hieno auto. hommahan toimii siis silleen et jos hyvin menee ni me kisataan redbullin mäkiauto gp'ssä elokuussa. eikä tää oo läppä. uskokaa tai älkää, tää on mun elämän yks hienoimmista ideoista. tää oli muutenki oleva päivä. laitettiin terhinkans sara ja miko syömään kanelia ja muutenki käytiin yleishyödyllistä keskustelua. fun oli.

huomen saa onneks nukkuu ihan pirun pitkään <3 jos nyt vaik pääsis nukkuu jossai vaihees ku en uskalla mennä ku mun huonees on kärpänen jota en saa pois :( oon yrittäny hakkaa sitä vaik millä mut se pirulainen ei vaan häviä.


jotain samantyylistä voidaan mahdollisesti olettaa meijän hienolta mäkiautotiimiltä.

2 kommenttia: