5/19/2012

voi vitun malkin

nii saatana. perus itkupotkuraivari- ja ragefiilingeissä tätä päivää eteenpäin. seuraavaks voisin vaikka hakata päätä seinään tunnin verran ja sitten ruveta kattomaan tsekki-slovakia että tietää kuka voittaa suomen huomenna. eniten tässä ärsyttää se että ovechkin teki maalin. eei vituta. LKHSFLKGSHDLGFSDSD oikeesti!111!1! turhauttaa niin perkeleesti ja mikään ei suju ja perkele. vieläku suomi pelas sen alun niin hyvin ja johtiki vielä. ni ei, EI. sieltä tulee malkin ja muut maailmanlopun soturit. venäjä ei oikeesti pelannu tänään hyvin. mut ei pelannu vehanenkaa ja se riitti.

kävin tänää aamulla pyörimässä keskustassa = löysin siit prisman kenkäkaupasta ihanat neljänkympin korkkarit ja sit lidlistä runnerit (=juoksemiseen suunnitellut housut). kenkiä en ostanu, housut ostin.

no mutta. huomenna voisin lähteä käväsemään aamulla kirpparilla jos saan elämänilon takasin ennen sitä. jos en saa ni en uskalla lähtee liikenteesee. kirpparilta sitte kotiin seuraamaan jippiijippii pronssiottelua ja senjälkeen valmistautumista kouluun. tiistaina alkaa työt, ei kinostais mennä. nyt huvittais vaan mennä helsinkiin ettimään malkin ja sanomaan sille moi.


mietiskelin eilen kivoja nimiä ja päätin katella niitä sit netistä tollasest jutusta mikä ehottaa aina kolme kerrallaan. timotei kullervo ruurikki oli aika kiva ehdotus. kaunis suorastaan. pesee taavi ananaksen ihan satanolla. etinki sit kaikkien mun lasten nimet tuolta, aivan fantastisia ehdotuksia toi näytti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti