5/08/2012

kahden yön päästä

tänää oli ihanaa töissä <3 lapset oli kilttejä, saatiin tunnin ajan tänää leikkii sarankaa samassa paikassa :D oli muuten kivaa koska ne lapset oli vaan niin ihania <3 ah ja pihallaki sai vedellä ilman takkia ja aaa täydellisin työpäivä!

töistä sit äitinkans kaupoille hakemaan vähän viimehetken tarvikkeita ennen pietarinreissua. ostettiin sielt sit halpoja vaalennusaineita ja ihan hyvin tää taas tästä vaaleni. jos musta joskus tulis ihka oikea blondi.

alottelen huomenna töissä ohjaustehtävää, vedän niille muksuille sellasia kevätjuhliin liittyviä askartelujuttuja. yleishyödyllisellä linjalla mennään. huomen on muutenki aika raskas työpäivä, kymmenen tuntii päiväkodissa. heti kuudelta aamulla töihin, siellä pakolliset seittemän tuntia eli vuoro loppuu yheltä. siihen vielä yks korvaustunti ja illalla sellanen perhetapahtuma joka kestää kaks tuntia jotka lasketaan korvaukseks. jippii. lapsipainotteinen päivä. loppupäivä meneeki pakkaamisen ja siivoomisen merkeissä. huomen illal mun siskopuoliki tulee tänne sieltä jostain metsänkeskeltä missä se nyt ikinä sitte asukaan.

ps. sikkekivaa lähtee laivalle ku on luvattu joku kevätmyrsky ja jotai räntäloskasadetta ja tyylii seittemänkymmentämetrisii aaltoi. itken siel hytis kui kovasti haluun kotii.

ps2. suomi voitti <33 ai että oli kiva kattoo. filppula pelas ihan upeesti, sama ossiki pelas. mikkeäki on pakko kehua ku se pelas niin loistavasti. lehtonen pelas loistavastimaagisestiparhaasti. ainoo kuka ei ehkä pelannu hyvin oli salmela. mut eipä sekän nyt taas missään tuntunu tollasen murskavoiton jälkee. sit jääki kolme seuraavaa = tärkeää matsia näkemättä ... pitää torstaina kattoo jos löytäisin laivasta telkkarin.


ps3. jääkää te tänne ku mä lähen tonne <3
http://www.sokoshotels.fi/hotellit/pietari/vasilievsky/

3 kommenttia:

 1. kui ihana toi hotelli !! oo i'm so jealous !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aahahahhaha älä! <3 perustaivas

   Poista
  2. ei tosiaan yhtään pahannäkönen paikka :o mäki haluun :<
   ja btw kiusaan sua taas haasteella, käys kurkkaamassa c:

   Poista