5/26/2012

veni vidi mansi

torstaina kävästiin sit luokan kans siel stadissa, kiasma ja yks teatteri tuli katsastettua. kiasma oli kyllä ihan mahti paikka, käytiin kattomassa sitä sarjakuvanäyttelyä. yks huone oli ihana ku sinne oli maalattu seinille sellanen tarina pikkutytöistä ja yksisarvisesta. samaistuin. sit siel oli sellasii juorulintu -maalauksia jotka oli niin upeita. mä todellaki haluan sellasen. ja koska ollaan pirteitä ja positiivisia opiskelijoita ni tehtii siel kiasman sarjakuvapajassa sarjakuvii koulukiusaamisesta ja väkivallasta.

kiasmasta syömään ja senjälkeen sinne teatteriin jonka nimee en muista. siel käytiin niis pukuvarastois jotka oli ihan tajuttoman isoja. ja sit käytiin katsomos ja siel varastos mis niit lavasteit säilytetää. oli jännä kokemus toki. päästiin jo kolmelta pois ja mul oli kaks tuntii siine et työt alkaa. > shopping feat terhi. pyörittiin siinä sit kamppi-foorumi väliä aika kauan ja sit se lähtiki himaa ja mä lähin tallustamaa töihin. sain ekan myynnin :) jee!

perjantai oli ihan normipäivä. koulussa olin bored ja siel piti esiintyä ja se oli kamalaa :( mun hahmo oli timon kaveri jaska. fuqyeah. sit seittemän minuutin skootterimatka kotiin oli heaven ja sit kävin leevinkaa lenkillä ja olin niin onnellinen ja ihiiihh <3 ;) illalla sit viel iskälle kattelee lastenleffoja.

tänää heräsin vast yhelt siihe ku jotku naapurin kakarat tuli tänne sisää ja rupes huutaa et ne haluu kukkaseppeleet. ehdottomasti yks tän vuoden hämärimmistä herätyksistä. ja mitään en oo senjälkeen saanu aikasiks. lagaaminen on tän viikonlopun ykkössana.

Chester being Chester

nyt ilta jatkuu euroviisuilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti